Resultaten voor steak restaurant antwerpen

 
steak restaurant antwerpen
 
Ciro's! Official website.
Ex Rode Duivel Albert De Herdt nam in 1962 Café Ciros over en herdoopte het tot Restaurant Ciros en serveerde sindsdien een eerlijke Burgerkeuken zonder franjes, in het meest Antwerpse restaurant van Antwerpen. In 2008 ging hij van een welverdiende rust genieten, hierop kwam het restaurant in moeilijk vaarwater, maar is sinds eind 2009 terug present in volle forme en op volle kracht als een der enige echte Antwerpse Brasseries van die tijd zette hij de toon met klassiekers als Steak Ciros, Toast Antonio en niet te vergeten de Café Glacé in de zilveren Coupe.
Beste Steakhouse in Antwerp Yelp.
Click on the arrow to explore business photos. Le Steak 17. Telefoonnummer 03 434 77 55 Nassaustraat 19 Het Eilandje. Click on the arrow to explore business photos. Telefoonnummer 03 271 06 06 Lange Lobroekstraat 61 Dam. Click on the arrow to explore business photos. Telefoonnummer 03 236 84 48 Lange Lobroekstraat 57 Dam. Telefoonnummer 03 430 29 90 Doornstraat 203 Wilrijk, Antwerpen.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Altijd met uitzicht. In restaurant MÓN is het gezellig eten, in een historisch kader en toch heel eigentijds. Zowel MÓN Antwerpen als MÓN Wilrijk zijn ruim bemeten restaurants die zo zijn ingericht dat er een intieme sfeer kan worden gecreëerd.
Argentijns restaurant Antwerpen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 20 resultaten voor argentijns restaurant Antwerpen. Hoogstraat 5, 2000 Antwerpen. 2 Argentijnse Grill. De Keyserlei 47, 2018 Antwerpen. Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen. Diet in the Box. 4 Popolo 37. Volkstraat 37, 2000 Antwerpen.
Piétrain Vleesrestaurant in Antwerpen Welkom.
Engelse zesrib, picanha, steak tartaar van paardenvlees, lamsvlees met mosterdsaus, beuling en mergpijp smaken nergens beter dan hier. Noteer ook de uitgebreide gin en whiskykaart en vooral het gamma bieren ruim vijftig: die vormen een attractie op zich. In Piétrain word je elke dag culinair in de watten gelegd en dat tegen een eerlijke prijs. c 2017 Restaurant Pietrain Webdesign: Hootkoetuur.
De beste hotspots voor carnivoren NewPlacesToBe.
Het restaurant won in 2014 de Bronzen Palm voor beste restaurantconcept van België. Ook de houten constructies met opgestapelde zitplaatsen zijn een bezoekje aan het restaurant waard. In de Poule et Poulette-shop vind je trouwens alle juiste ingrediënten om thuis zelf aan de slag te gaan! Gent, Antwerpen, Brugge.
Restaurant Bolivar Bolivar: garantie op heerlijk en eerlijk vlees.
De belangrijkste reden voor het wereldwijde succes van het Angus-ras is de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees. Restaurants zetten het graag op de menukaart. Dit hangt samen met de marmering van het vlees: dunne lijntjes vet die door het vlees lopen.
BS blacksmoke.be.
Black Smoke brengt serious BBQ naar het hart van Antwerpen en biedt een bar, een BBQ-restaurant én een rooftop bar waar alles draait om één ding: ambacht. Black Smoke mixt American BBQ traditions met lokale invloeden voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring.
Parrillada-Argentina / antwerpen / grill.
Specialiteit van het huis is de Black Angus Beef. Black Angus zijn koeien meestal zwart van kleur met korte poten, welke grazen op de uitgestrekte weilanden in Argentinie. 100% natuurlijk hormonen vrij vlees. Alle vleesgerechten worden bereid op een traditionele houtskoolgrill. Het restaurant is gelegen in het hartje van Antwerpen, tegenover het UGC Cinema complex en nabij het Centraal station.
De Veehandel Home.
Restaurant De Veehandel. Zo mals en lekker was uw biefstuk nog nooit. Ook voor groepen en bedrijven. Speciale mogelijkheden voor groepen. Bekijk onze menu. Wanneer kan je bij ons terecht? Wil je meer weten over onze lekkere gerechten? Reserveer via deze weg uw plaats. Gelieve te onthouden dat we op zon en feestdagen gesloten zijn. Kom meer te weten over onze acties., Concert in het sportpaleis? Gaat u naar een concert in het vlakbij gelegen Sportpaleis? Dat kan u combineren met een lekker etentje in De Veehandel. Eten en Drinken. Lange Lobroekstraat 61, 2060 Antwerpen.

Contacteer ons