Meer resultaten voor steak restaurant antwerpen

 
steak restaurant antwerpen
 
Beste Steakhouse in Antwerp Yelp.
Steakhouse, Belgisch, Barbecue. Historisch Centrum, Historisch Centrum Kaasrui 5. 2000 Antwerpen Telefoonnummer 03 225 21 97. Boston Steak House. Steakhouse, Barbecue, Hamburgers. Centraal Station, Centraal Station De Keyserlei 55. 2018 Antwerpen Telefoonnummer 03 293 92 85. Dam, Dam Lange Lobroekstraat 25.
Zeven topadresjes in Antwerpen waar je een goede steak kan e. Gazet van Antwerpen.
Podium en expo. Zeven topadresjes in Antwerpen waar je een goede steak kan eten. 17/03/2017 om 1719: door dst. Ons stadsmagazine CittA gaat elke week op zoek naar zeven topadresjes. Deze week: steakrestaurants. bekijk in bovenstaand filmpje de selectie van onze redactie. Wat is er zo speciaal aan deze zeven adresjes? LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL. Rotgetalenteerde allemansvriend: Justin Timberlake is de meest begenadigde popster van zijn generatie. Veertien opmerkelijke aanwezigen op de veertiende editie van Tomorrowland. Nog een kleine week slapen en Tomorrowland zet voor de veertiende keer de grenzen open om gespreid o. Restaurant B23 sluit, maar chef verhuist naar restaurant in hotel van Dembélé.
Bife Churrasco Argentijns restaurant gespecialiseerd in steak.
Argentijns restaurant gespecialiseerd in steak. Hun steak is vers geïmporteerd uit Argentinië. Op slechts 50m van het Centraal station kun je genieten van een steak klaargemaakt op een houtskool grill. De sfeer valt te omschrijven als Latijns-Amerikaans en je kan er bovendien genieten van Latijns-Amerikaanse muziek! De Keyserlei 47, in de straat tegenover het mooie Centraal station van Antwerpen, over de Media Markt.
Waar kan je eten als een man in Antwerpen? ELLE.be.
Van Schoonbekeplein 11, 2000 Antwerpen. Nog eentje voor de echte jagers is Meat Eat. Het vleesrestaurant groeide uit de slagerij van de familie en serveert Frans-Belgische gastronomie. Donderdagavond is het Steak avond en kan je met twee personen een steak van 700 gram proberen op te eten.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Altijd met uitzicht. In restaurant MÓN is het gezellig eten, in een historisch kader en toch heel eigentijds. Zowel MÓN Antwerpen als MÓN Wilrijk zijn ruim bemeten restaurants die zo zijn ingericht dat er een intieme sfeer kan worden gecreëerd.
De 10 beste steakhouses in Antwerpen TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste steak restaurants in Antwerpen, België. Restaurants in Antwerpen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
De beste hotspots voor carnivoren NewPlacesToBe.
Het restaurant won in 2014 de Bronzen Palm voor beste restaurantconcept van België. Ook de houten constructies met opgestapelde zitplaatsen zijn een bezoekje aan het restaurant waard. In de Poule et Poulette-shop vind je trouwens alle juiste ingrediënten om thuis zelf aan de slag te gaan! Gent, Antwerpen, Brugge.
De 10 beste steakhouses in Antwerpen TripAdvisor.
Topadres voor vleesliefhebbers 28/05/2018. 9 van 33 resultaten. Steakhouse Belgisch Europees. Beste steak in omstreken met een s 09/04/2018. Restaurant Valadzo 17/03/2018. Restaurant Mich Antwerpen. 10 van 33 resultaten. Steakhouse Belgisch Frans Europees. vlees voor liefhebbers 02/04/2018. Boston Steak House Antwerpen.

Contacteer ons