Resultaten voor steak restaurant antwerpen

 
steak restaurant antwerpen
 
Kaart Restaurant Caribbean Inn restaurant Caribbean Inn in Antwerpen Reserveer een restaurant online.
Préparation exotique du poulet. Jamaican table with meat2 people jerkchickencurried, goatox-tailbbq-steak., jerk" pouletchevrette, au curyl, oxtail et bbq steak. Spicy combination of crab, lobster and shrimps 2395., Goed afsmakende combinatie van krabkreeft, en scampi. Préparation exotique du crabehomard, et scampi.
Beste Restaurants in Antwerpen Diningcity.nl.
Hoe weten wij dat deze restaurants tot de top restaurants in Antwerpen behoren? Door onze intensieve samenwerking met de chefs en eigenaren van deze restaurants en natuurlijk zijn wij zelf ook enorme foodies en gaan regelmatig uit eten om te testen of de lovende woorden ook terecht zijn. Is het echt een top restaurant?
Braziliaans restaurant Fogos Antwerpen Fogos is een Braziliaans restaurant gelegen in Antwerpen.
Braziliaans restaurant Fogos Antwerpen. Fogos is een Braziliaans restaurant gelegen in Antwerpen. Menu en widgets. Olho de costela. Costela de porco. Coraqao de alcatra. Let op: Het kan zijn dat onze email bij u in de spam of ongewenste email map terecht komt.
Culinaire tip: restaurant Meat Factory in Antwerpen LEKKER UIT.
Restaurant Meat Factory is de place-to-be voor iedereen die houdt van een heerlijk stukje vlees. Je kan genieten van een heerlijk stukje rundvlees. zoals chateaubriand, filet mignon, tournedos, entrecote of een Ierse Angus steak. Ook paardenbiefstuk, kipfilet en lamsboutsnede staan op het menu.
Restaurant Mechelen: M-EATERY, your tasty meateryM-Eatery, Restaurant in Mechelen.
Het proeven van een heerlijk stukje vlees in de puurheid van zijn naam, het ontdekken van een lekker wijntje bij een heerlijke antipasti en dit allemaal in een mooi kader in de fijne Mechelse stationsomgeving die volop in beweging is.
Drankenkaart van Eetcafé Mampoko in Antwerpen. Lekker en gezond. Mampoko Antwerpen.
Scampi 9 met lookboter. Thaise scampi 7 met groene en rode curry. Thaise kip met groene en rode curry. Vers gemalen steak tartaar. Filet mignon Charolais Dikbil met saus naar keuze. Sauzen: lookboter, pepersaus, Roquefortsaus. Extra portie frietjes, pasta, rijst.
BS blacksmoke.be.
Black Smoke brengt serious BBQ naar het hart van Antwerpen en biedt een bar, een BBQ-restaurant én een rooftop bar waar alles draait om één ding: ambacht. Black Smoke mixt American BBQ traditions met lokale invloeden voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring.
RESTAURANT MICH Antwerpen.
Jouw garantie op een lekker stukje vlees. Mich is een restaurant waar je zonder verpinken kunt binnenwandelen en toch de garantie hebt op een lekker stukje vlees. Ondernemer Michel Bosiers Mich voor de vrienden presenteert gerechten op basis van vier vleessoorten: runds en paardenvlees.
vleesrestaurant Filet dAnvers, Antwerpen, vleesgerechte, visgerechten, pasta, salades.
Tevens staat ons paardenvlees bekend als zeer ijzerrijk en mager vlees. Door onze jarenlange expertise in het versnijden, verkopen en serveren ervan, hebben we er een echte voorliefde voor. Het restaurant is gelegen aan de Antwerpse slachterijen en staat reeds jaar en dag garant voor zijn kwaliteitsvlees, lekkere gerechten en goede service.
the-butchers-son.

Contacteer ons