Resultaten voor steak restaurant antwerpen

 
steak restaurant antwerpen
 
De beste hotspots voor carnivoren NewPlacesToBe.
Het restaurant won in 2014 de Bronzen Palm voor beste restaurantconcept van België. Ook de houten constructies met opgestapelde zitplaatsen zijn een bezoekje aan het restaurant waard. In de Poule et Poulette-shop vind je trouwens alle juiste ingrediënten om thuis zelf aan de slag te gaan! Gent, Antwerpen, Brugge.
RESTAURANT MICH.
Jouw garantie op een lekker stukje vlees. Mich is een restaurant waar je zonder verpinken kunt binnenwandelen en toch de garantie hebt op een lekker stukje vlees. Ondernemer Michel Bosiers Mich voor de vrienden presenteert gerechten op basis van vier vleessoorten: runds en paardenvlees.
Restaurant Bart-à-Vin.
Het authentieke wijnrestaurant van Antwerpen. Open van maandag tot en met vrijdag voor lunch en diner. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen. Restaurant wijnhandel Bart-à-vin bevindt zich in een art-deco varkensuitsnijderij aan de Antwerpse slachthuiswijk. De chef bereidt zonder geheimen de klassieke Franse brasseriekeuken voor uw neus. Dagdagelijks vers, dat is het motto van Bart-à-vin. Zaakvoerder Bart Adriaenssens kiest resoluut voor eerlijke gerechten, hierbij bijgestaan door chef Tom Vanderborght. De klassiekers: assortiment groenten met stracciatella mozzarella, charcuterie in voorgerecht en steak tartare in hoofdgerecht zijn de vaste waarden op de kaart.
Waar kan je eten als een man in Antwerpen? ELLE.be.
Donderdagavond is het Steak avond en kan je met twee personen een steak van 700 gram proberen op te eten. Marnixplaats 1, 2000 Antwerpen. Een echte man doet dat met plezier en genoeg met deze onzin een echte vrouw natuurlijk ook.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Bij restaurant MÓN hoort een historisch pand vol met details en verhalen van toen. Voor MÓN Antwerpen is dat een prachtige gerestaureerd hoekpand uit de 17de eeuw en voor MÓN Wilrijk een gerenoveerd kasteel met koetshuizen uit de 19de eeuw.
BS blacksmoke.be.
Black Smoke brengt serious BBQ naar het hart van Antwerpen en biedt een bar, een BBQ-restaurant én een rooftop bar waar alles draait om één ding: ambacht. Black Smoke mixt American BBQ traditions met lokale invloeden voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring.
De Veehandel Home.
Restaurant De Veehandel. Zo mals en lekker was uw biefstuk nog nooit. Ook voor groepen en bedrijven. Speciale mogelijkheden voor groepen. Bekijk onze menu. Wanneer kan je bij ons terecht? Wil je meer weten over onze lekkere gerechten? Reserveer via deze weg uw plaats. Gelieve te onthouden dat we op zon en feestdagen gesloten zijn. Kom meer te weten over onze acties., Concert in het sportpaleis? Gaat u naar een concert in het vlakbij gelegen Sportpaleis? Dat kan u combineren met een lekker etentje in De Veehandel. Eten en Drinken. Lange Lobroekstraat 61, 2060 Antwerpen.
Restaurant Bolivar Bolivar: garantie op heerlijk en eerlijk vlees.
Angus-runderen staan bekend om hun gemoedelijke karakter en hun vermogen te kunnen opgroeien op schrale gronden. Het ras staat dicht bij de natuur en gedijt het best in natuurgebieden waar een grote variëteit aan kruiden en grassoorten te vinden is.
Braziliaans restaurant Fogos Antwerpen Fogos is een Braziliaans restaurant gelegen in Antwerpen.
Braziliaans restaurant Fogos Antwerpen. Fogos is een Braziliaans restaurant gelegen in Antwerpen. Menu en widgets. Olho de costela. Costela de porco. Coraqao de alcatra. Let op: Het kan zijn dat onze email bij u in de spam of ongewenste email map terecht komt.
Bife Churrasco Argentijns restaurant gespecialiseerd in steak.
Argentijns restaurant gespecialiseerd in steak. Hun steak is vers geïmporteerd uit Argentinië. Op slechts 50m van het Centraal station kun je genieten van een steak klaargemaakt op een houtskool grill. De sfeer valt te omschrijven als Latijns-Amerikaans en je kan er bovendien genieten van Latijns-Amerikaanse muziek! De Keyserlei 47, in de straat tegenover het mooie Centraal station van Antwerpen, over de Media Markt.

Contacteer ons