Zoeken naar restaurant wild antwerpen

 
restaurant wild antwerpen
 
Tien uitstekende wildrestaurants Restaurant Culinair Knack Weekend.
Frank Loncin is, net zoals zijn overleden vader, een fervent jager en bereidt het wild op een traditionele manier. Markgravelei 127, 2018 Antwerpen, Tel. 03/248 29 89. Jacques Colemont begon als vijftienjarige leerjongen in de keuken. Zijn leermeester was Roger Souvereyns in restaurant Van Dijck in Kermt.
Dit zijn de beste vegan restaurants in Antwerpen ELLE.be.
Antwerpen mag dan wel bekend staan als dé modestad van Vlaanderen, ook veganisten komen hier serieus aan hun culinaire trekken. De ELLE-redactie lijst de leukste én lekkerste vegan hotspots van t Stad op. Wild Project organiseerde enkele veganistische en vegetarische etentjes in Het Bos voor het in 2016 de tijd rijp achtte om een echt restaurant te openen.
ACTIE MENU MON" AMOUR" DIAMOND MENU BOEK ANTWERP" MON AMOUR" De website van steven-truyman!
Een authentieke gastropub gelegen aan de meest bezochte boulevard van Antwerpen, de Keyserlei. Eveneens de toegangspoort van de stad en gelegen in de nabijheid van het tot mooiste treinstation van de wereld uitgeroepen Centraal Station. In het hart van het diamantkwartier en op wandelafstand van de belangrijkste toeristische attracties zoals de ZOO, het Diamant Museum en de bruisende winkelstraat om en rond de Meir.
Ciro's! Ons menu.
VOORGERECHTEN HOOFDGERECHTEN DESSERTS. Assortiment van 8 aperitieftoasts. Merg op Toast. Toast Gerookte Paling. Bisque Grijze garnalen. Met of zonder room. Gemarineerde Gerookte Haring. Di 1100: 2200.: Wo 1100: 2200.: Do 1100: 2200.: Vr 1100: 2200.: Za 1700: 2200.: Zo 1100: 2200.:
The Bistro Antwerpen Restaurant brasserie.
De aantrekkelijke kaart omvat zomaar eventjes 150 gerechten gaande van mooi gepresenteerde snacks tot feestelijke kreeftbereidingen. De infrastructuur van het restaurant is geschikt voor de ontvangst van groepen en/of reisgezelschappen tot ongeveer 80 personen. Download via bovenstaande link onze kaart.
Restaurant Siphon home Restaurant Siphon Brugge.
Een sfeervol en gezellig restaurant in het ferieke Vlaamse platteland. Verse paling, de specialiteit van het huis. De Siphon is uitgegroeid tot één van de meest sfeervolle en gezellige restaurants in het feërieke Vlaamse platteland. De verse paling is er nog steeds de specialiteit van het huis.
Burgerij Burgers voor burgers.
Kijk, een goeie hamburger, tot daar. Maar de locatie, de service en de inrichting die de smaak en kwaliteit van de maaltijd evenaart: dat is hogere wiskunde. Jo De Poortere. We take the hamburger business more seriously than anyone else.
Restaurant De Peerdestal Antwerpen Brasserie in Parijse sfeer.
In de Wijngaardstraat, op wandelafstand van de Grote Markt, vlakbij het mooiste pleintje van Antwerpen, het Hendrik Consciencepleintje, nam Mike Vlasman 25 jaar geleden restaurant De Peerdestal over. Door Mike zijn passie voor quality food, gevoel voor sfeer en spontane gastvrijheid werd de Peerdestal al snel een vaste culinaire waarde in Antwerpen.
EAT IN ANTWERP-Harmonie: gezellig, top, restaurant, harmonie, eten, in, antwerpen.
Ring rond Antwerpen. Als u gezellig uit wilt eten in een rustig restaurant in een residentiële buurt breng dan een bezoek aan de Harmonie wijk. Op wandelafstand van het Albertpark vindt u in elke richting wel een top restaurant. Zeker de moeite waard bij een bezoek aan Antwerpen.
Zussen van Wild Project zweren bij vegetarisch Antwerpen Gazet van Antwerpen.
De Italiaans-Zwitserse zussen Caterina en Chiara Ravano, en hun gemeenschappelijke vriend Livio Gritti openden een jaar geleden het vegetarische restaurant Wild Project in de Grote Pieter Potstraat. Omdat mijn man een nieuwe baan had gevonden in Breda, besloten we naar het gezelligere Antwerpen te verhuizen, vertelt Caterina.

Contacteer ons