Resultaten voor restaurant roma antwerpen

 
restaurant roma antwerpen
 
Roma, Antwerpen Tel: 032335. Restaurants goudengids.be.
Onlangs zijn we naar de Roma geweest om te lunchen. Roma is een Italiaans restaurant in de Statiestraat in Antwerpen. Het is er vrij groot: er is een deel binnen en een deel met een overdekt terras, dat volgens mij open wordt gemaakt tijdens de zomer als het goed weer is tenminste; We hadden alle drie een pizza gekozen onder elkaars sociale druk; en we vonden het zeer lekker!
Roma 11 reviews Restaurants Statiestraat 19, Centraal Station, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Roma is al lang een vaste waarde in onze familie, de obers zijn naar zover ik weet al meer dan 10 jaar dezelfde met uitzondering van 1 die zijn eigen restaurant is begonnen. Mijn ouders hebben dit plekje ooit ontdekt, en zijn sindsdien blijven gaan. De muurschilderen dateren ook wel uit die tijd, en het is niet meteen de hipste zaak in Antwerpen gelukkig maar.
Bistrot Miro uit Borgerhout.
De authentieke houten vloer komt van de handelsbeurs in Antwerpen en werd eigenhandig volledig gerenoveerd. Verder zorgt een smaakvolle inrichting voor een Parijse vintage toets. Op de kaart zet de chef graag zijn klassiekers van wat een volkse bistrot oproept aan betaalbare prijzen. Een stevig stukje zesrib, onglet of een verbeterde versie van de Vol-au-vent. In de voorgerechten experimenteert Michael graag met verschillende creaties van kroketjes en voor de sausjes signeert hij met la minute bereidingen. Bistrot Miro heeft duidelijk zijn start niet gemist en groeide nu al uit tot een begrip in de buurt. Het laagdrempelige restaurant bekoort en is zo een no-nonsense spot die in elke wijk thuishoort.
De Roma Praktisch eten overnachten.
Draakstraat 4, 2018 Antwerpen. gesloten op maandag. reserveren via 32 03 239 31 13. Plantin en Moretuslei 154, 2018 Antwerpen. gesloten op maandag. reserveren via 32 03 344 80 03. Brasserie Restaurant Slachthuis. Lange Lobroekstraat 113, 2060 Antwerpen aan de slachthuis site.
Pizza Roma.
Pizzeria Roma ligt in het handelscentrum dat tevens het historische centrum van Tienen is. U kan in Pizzeria Roma niet alleen terecht voor een groot assortiment pizza's' en pasta, maar ook voor specialiteiten bereid volgens traditionele Italiaanse wijze zoals Ossobucco Maison, Scaloppina, enz.
Roma, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
8 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie. Het was een zwoele lente avond in het prachtige Antwerpen. en we hebben genoten van het heerlijke Italiaanse eten in restaurant Roma. goede lasagne.verse tonijn. smakelijke pasta en prima pizza. Echt een aanrader.
Roma Antwerpen.
Antwerp 10 Miles. Rating: 3.6 op 5 8 stemmen. Roma is een Italiaans restaurant in Antwerpen. Roma is een van de oudste restaurants van Antwerpen. Gesloten op zondag. Voeg een afbeelding toe. In de buurt. Tel: 3203 233 57 57.
De 10 beste restaurants in de buurt van De Roma.
Restaurants in Antwerpen. Restaurants in de buurt van De Roma. Restaurants in de buurt van De Roma. Turnhoutsebaan 286, Antwerpen 2140, Belgiƫ. Lees beoordelingen van De Roma. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 1.190 van 1.292 restaurants in Antwerpen.

Contacteer ons