Zoeken naar restaurant roma antwerpen

 
restaurant roma antwerpen
 
Pizza Roma.
Roma Italiaanse keuken 2000 Antwerpen stad.
Er wordt in restaurant Roma geen gazpacho verkocht. Dit is een spaans gerecht, geen italiaans. Dus als U niet beter weet, gelieve U dan ook van commentaar te houden. melaniamertenze di 18 okt 2011 1725.: ik ben ZOT van de ravioli met tomatenroomsaus! do 28 jul 2011 0127.: Ben Italiaan en ken de italiaanse keuken dus heel goed, voor mij is dit één van de beste restaurants van Antwerpen.
Mamma Roma Pizza al taglio.
Vervolgens opende Mamma Roma haar derde pizzeria in de lichtstad, deze keer in de levendige buurt van Oberkampf. In het hartje van het 17de arrondissement kan je sinds 2015 in de Niel wijk trouwens ook genieten van de heerlijke Romeinse pizza's.
De Roma Praktisch eten overnachten.
reserveren via 32 03 344 80 03. Brasserie Restaurant Slachthuis. Lange Lobroekstraat 113, 2060 Antwerpen aan de slachthuis site. Vlaams/Franse keukende, chef kookt op grootmoeder wijze, seizoensgebonde kaart, vleeskennisslagersdochter. wo tot vr van 11u tot 22u. za en zo van 16u30 tot 22u.
Home Imigliori Ristorante Italiano Site By Webkoncept.
Het Italiaans restaurant I Migliori op t Eilandje in Antwerpen is zonder meer de perfecte locatie voor een heerlijke Italiaanse zakenlunch! Ontdek onze wijnen. Wat is een heerlijk gerecht zonder een passende wijn? We beschikken over een uitgebreide wijnkaart die voor elk gerecht.
Bistrot Miro uit Borgerhout.
De authentieke houten vloer komt van de handelsbeurs in Antwerpen en werd eigenhandig volledig gerenoveerd. Verder zorgt een smaakvolle inrichting voor een Parijse vintage toets. Op de kaart zet de chef graag zijn klassiekers van wat een volkse bistrot oproept aan betaalbare prijzen. Een stevig stukje zesrib, onglet of een verbeterde versie van de Vol-au-vent. In de voorgerechten experimenteert Michael graag met verschillende creaties van kroketjes en voor de sausjes signeert hij met la minute bereidingen. Bistrot Miro heeft duidelijk zijn start niet gemist en groeide nu al uit tot een begrip in de buurt. Het laagdrempelige restaurant bekoort en is zo een no-nonsense spot die in elke wijk thuishoort.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
A.ROMA.
A.ROMA New Places To Be.
Je kan je ten alle tijden uitschrijven via de uitschrijflink in onze nieuwsbrieven. Zoeken Regular view Map view. De beste koffiebar van Vlaanderen ligt in Antwerpen! De beste koffiebar van Vlaanderen ligt in Antwerpen! Brood en Bloemen. Brood en Bloemen.
Italiaans restaurant Verona Antwerpen.

Contacteer ons