Meer resultaten voor kreeft restaurant antwerpen

 
kreeft restaurant antwerpen
 
Lobster bar strijkt neer in Antwerpen Culinair Knack Weekend.be.
Een nieuw fastfoodconcept dat eerstdaags in Antwerpen neerstrijkt is Savage, een zaak rond fancy kreeft gerechten: de zogenaamde lobster bar, naar het voorbeeld van soortgelijke hippe initiatieven in Londen en New York. Op het menu onder meer broodjes verse kreeft beter bekend als de lobster roll, lobster chowder of de meer traditioneel gestoomde kreeft met een augurk en maïskolf. Savage krijgt onderdak in een pand tegenover Cinema Cartoon's. De naam is een knipoog naar de woeste manier van eten: kreeft eet je met je handen, en je breekt de scharen van de kreeft met een tang. Wie het toch liever bij een hippe gourmet burger houdt, zal ook hier zijn/haar gading vinden. De opening van het nieuwe restaurant wordt verwacht in maart.
De 10 beste visrestaurants in Antwerpen TripAdvisor.
De beste Garnaal in Antwerpen. De beste Tapas in Antwerpen. De beste Spareribs in Antwerpen. De beste Oesters in Antwerpen. De beste Kreeft in Antwerpen. De beste Falafel in Antwerpen. De beste Dim sum in Antwerpen. De beste IJs in Antwerpen.
Restaurant Den Beer Restaurants www.resto.be Antwerpen.
Taverne Restaurant An's' Hoeve De website van anshoeve!
Overdekt terras met zicht op de schelde dat plaats biedt aan 240 personen. De doelstelling van De An's' Hoeve is glashelder: Elke gast moet 100 % tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. De An's' Hoeve staat voor kwaliteit en gastvrijheid!
Bier, kreeft en gin: drie keer nieuw in Antwerpen De Standaard.
Tijd genoeg dus om deze drie nieuwe eet en drinkadresjes in Antwerpen te ontdekken. Achter het Antwerpse stadhuis kunt u sinds vandaag aanschuiven bij Savage Kaasstraat 3-5, dat wordt aangekondigd als de allereerste lobster bar in België. Op het menu onder meer lobster rolls, lobster chowder, en andere kreeftbereidingen, maar ook een traditioneel gestoomde volledige kreeft met een augurk en maïskolf. De naam van het restaurant werd gekozen omwille van de woeste manier van eten: kreeft eet je met je handen, en je breekt de scharen van de kreeft met een tang.
Restaurant Dôme Sur Mer Antwerpen.
DOME SUR MER ANTWERPEN. Dôme sur mer. Vijftien jaar geleden opende Julien Bobichon Dômes zusterrestaurant: Dôme sur mer, en dit in een 19de eeuws hoekpand in de Antwerpse art-deco-wijk Zurenborg. Voor Julien gold er maar een regel: uitzonderlijk verse produkten bereiden op een zo eenvoudig mogelijke manier zodat het produkt helemaal tot zijn recht komt. Vandaag hebben Evangeline en Frédéric Chabbert het restaurant overgenomen en volgen diezelfde gedachtengang.
Savage NewPlacesToBe.
Een van de blikvangers is de op maat gemaakte gootsteen, in het midden van het restaurant, waar de handen kunnen gewassen worden. Boven het restaurant is er een mezzanine voor grotere groepen. De naam Savage komt van de woeste manier van eten: kreeft eet je namelijk met je handen, de scharen breek je met een tang.
Restaurant Chez Rini.
Het restaurant ligt op wandelafstand 500m van de trendy wijk t Eilandje, de nieuwe hotspot van Antwerpen met o.a. het MAS Museum Aan de Schelde en de jachthaven Willemdok. Vanaf het MAS wandel je naar Chez" Rini" bij voorkeur doorheen de binnenstraat van het Sint-Felixpakhuis, een van de meest tot de verbeelding sprekende pakhuizen uit de 19e eeuw. Verder ligt de Oude Leeuwenrui op wandelafstand van verschillende toeristische bezienswaardigheden, gezellige pleintjes, de Scheldekaaien en leuke terrasjes! De combinatie van groot kleinhandel restaurant garanderen dagverse producten. Voeg daarbij de ongelofelijke inzet van zaal en keukenpersoneel met een vleugje magie en het totaal resulteert in een van die ongelooflijk zeldzame restaurants waar het gewoon lekker eten is en iedereen zich thuis voelt. Don 30 aug 2018 Kreeft à Volonté 4250, per persoon.
Restaurant De Peerdestal Antwerpen Brasserie in Parijse sfeer.
Door Mikes passie voor qualityfood, gevoel voor sfeer en spontane gastvrijheid werd de Peerdestal al snel een vaste culinaire waarde in Antwerpen. De menukaart is uitgebreid en gevarieerd: naast een ruime keuze van à la carte gerechten zijn er steeds verschillende menuconcepten mogelijk. Er is al een maandmenu vanaf 53.00 inclusief cava en wijn. Bekijk onze Maandmenu. H eerlijk ongedwongen. Restaurant De Peerdestal is een verwelkomend en warm restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Het restaurant is gevestigd in een sfeervol, volledig gerenoveerd 17de-eeuws pand en je waant je in hartje Parijs door de inrichting en Jazzy muziek. D ry Aging. Zo heeft De Peerdestal al twee jaar zijn eigen rijpingskast, waar dry aged vlees wordt gerijpt. Bij dry aging wordt het vlees nog voller en malser van smaak, zegt Mike. Afhankelijk van het marktaanbod rijpen we hier Rubia Gallega, Black Aberdeen Agnu, Limousin, Holsteiner, Belgisch-Blauw-Wit BBB, Anjou en Simmentaler. Deze unieke smaaksensatie, bereid in in onze Josper oven, is met niets te vergelijken! Bekijk het Marktaanbod. Vis, Kreeft en Schaaldieren.
Kreeft" mag je eten met je handen" Antwerpen Regio HLN.
Antwerpen Het Oekraïens-Russisch koppel Max 26 Zeynalov en Victoria 27 Kassianenko heeft met Savage de eerste Antwerpse kreeftenbar geopend in de Kaasstraat. Max en Victoria leerden elkaar kennen in Londen. We" besloten om naast onze jobs in het bedrijfsleven en de financiële wereld ook onze passie voor food achterna te gaan, zegt Victoria. Ik" ben marketeer van opleiding en uit onderzoek blijken Belgen in de top 5 van grootste kreeftenfans te staan. Bovendien was er hier zeker nog plaats voor een plek waar je ongedwongen, zonder overdreven chique of duur gedoe kreeft kan eten. Je kan een hele kreeft nemen 35 euro, traditioneel geserveerd met een hele augurk, geroosterde maïskolf en frietjes, maar er zijn ook gourmet hotdogs en burgers. Naast Schots en Japans rundsvlees werd aan de vegetariërs gedacht met een groenteburger. Voor wie geen idee heeft hoe hij het harnas van zo'n' kreeft het best kraakt, hebben Max en Victoria een muur versierd met instructietekeningen. Je" breekt de scharen van de kreeft met een tang, maar je mag hier ook gerust met je handen eten. Speciaal daarvoor zetten we twee koperen wasbekkens in het restaurant die je na het eten mag gebruiken, lacht Max.

Contacteer ons