Resultaten voor kreeft restaurant antwerpen

 
kreeft restaurant antwerpen
 
Savage NewPlacesToBe.
Een van de blikvangers is de op maat gemaakte gootsteen, in het midden van het restaurant, waar de handen kunnen gewassen worden. Boven het restaurant is er een mezzanine voor grotere groepen. De naam Savage komt van de woeste manier van eten: kreeft eet je namelijk met je handen, de scharen breek je met een tang.
Restaurant Den Beer Restaurants www.resto.be Antwerpen.
De 10 beste visrestaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Vis en zeevruchten Deli. top kreeft in Antwerpen! 7 van 50 resultaten. Frans Belgisch Vis en zeevruchten Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Lekker en vriendelijk 10/07/2018. Lekker eten vriendelijke bediening 26/06/2018. Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. 8 van 50 resultaten. Frans Belgisch Vis en zeevruchten Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Bijzondere avond 06/08/2018. 9 van 50 resultaten. Belgisch Vis en zeevruchten Europees. Nog steeds prima! Eerste klasse voor een mosseldiner 18/10/2017. Het Nieuwe Palinghuis. 10 van 50 resultaten. Belgisch Vis en zeevruchten Europees. Lekker eten als je bereid bent iet 26/03/2018. Super doch wel prijselijk 28/09/2017. 11 van 50 resultaten. Vis en zeevruchten Europees Belgisch. Opgelet met waardebonnen 27/07/2018. 12 van 50 resultaten. Marokkaans Vis en zeevruchten Mediterraan. lekker vriendelijk 02/05/2018. vriendelijk en weinig geld. 13 van 50 resultaten. Frans Belgisch Vis en zeevruchten Europees Geschikt voor vegetariërs. Mooie bordjes, aangename sfeer 01/06/2018. 14 van 50 resultaten. Vis en zeevruchten Mediterraan Europees Kroatisch. Geweldige ontdekking 06/07/2018. Lekker kroatisch 17/06/2018. Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. Galle Face Grill Restaurant.
Restaurant Chez Rini.
Het restaurant ligt op wandelafstand 500m van de trendy wijk t Eilandje, de nieuwe hotspot van Antwerpen met o.a. het MAS Museum Aan de Schelde en de jachthaven Willemdok. Vanaf het MAS wandel je naar Chez" Rini" bij voorkeur doorheen de binnenstraat van het Sint-Felixpakhuis, een van de meest tot de verbeelding sprekende pakhuizen uit de 19e eeuw. Verder ligt de Oude Leeuwenrui op wandelafstand van verschillende toeristische bezienswaardigheden, gezellige pleintjes, de Scheldekaaien en leuke terrasjes! De combinatie van groot kleinhandel restaurant garanderen dagverse producten. Voeg daarbij de ongelofelijke inzet van zaal en keukenpersoneel met een vleugje magie en het totaal resulteert in een van die ongelooflijk zeldzame restaurants waar het gewoon lekker eten is en iedereen zich thuis voelt. 15 augustus 2018 Wij vieren Moederdag! 4250, per persoon. Halve Kreeft Bellevue.
Restaurant Antwerpen De Peerdestal Brasserie in Parijse sfeer.
Door Mikes passie voor qualityfood, gevoel voor sfeer en spontane gastvrijheid werd de Peerdestal al snel een vaste culinaire waarde in Antwerpen. De menukaart is uitgebreid en gevarieerd: naast een ruime keuze van à la carte gerechten zijn er steeds verschillende menuconcepten mogelijk. Er is al een maandmenu vanaf 53.00 inclusief cava en wijn. Bekijk onze Maandmenu. H eerlijk ongedwongen. Restaurant De Peerdestal is een verwelkomend en warm restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Het restaurant is gevestigd in een sfeervol, volledig gerenoveerd 17de-eeuws pand en je waant je in hartje Parijs door de inrichting en Jazzy muziek. D ry Aging. Zo heeft De Peerdestal al twee jaar zijn eigen rijpingskast, waar dry aged vlees wordt gerijpt. Bij dry aging wordt het vlees nog voller en malser van smaak, zegt Mike. Afhankelijk van het marktaanbod rijpen we hier Rubia Gallega, Black Aberdeen Agnu, Limousin, Holsteiner, Belgisch-Blauw-Wit BBB, Anjou en Simmentaler. Deze unieke smaaksensatie, bereid in in onze Josper oven, is met niets te vergelijken! Bekijk het Marktaanbod. Vis, Kreeft en Schaaldieren.
Kreeft" mag je eten met je handen" Antwerpen Regio HLN.
Antwerpen Het Oekraïens-Russisch koppel Max 26 Zeynalov en Victoria 27 Kassianenko heeft met Savage de eerste Antwerpse kreeftenbar geopend in de Kaasstraat. Max en Victoria leerden elkaar kennen in Londen. We" besloten om naast onze jobs in het bedrijfsleven en de financiële wereld ook onze passie voor food achterna te gaan, zegt Victoria. Ik" ben marketeer van opleiding en uit onderzoek blijken Belgen in de top 5 van grootste kreeftenfans te staan. Bovendien was er hier zeker nog plaats voor een plek waar je ongedwongen, zonder overdreven chique of duur gedoe kreeft kan eten. Je kan een hele kreeft nemen 35 euro, traditioneel geserveerd met een hele augurk, geroosterde maïskolf en frietjes, maar er zijn ook gourmet hotdogs en burgers. Naast Schots en Japans rundsvlees werd aan de vegetariërs gedacht met een groenteburger. Voor wie geen idee heeft hoe hij het harnas van zo'n' kreeft het best kraakt, hebben Max en Victoria een muur versierd met instructietekeningen. Je" breekt de scharen van de kreeft met een tang, maar je mag hier ook gerust met je handen eten. Speciaal daarvoor zetten we twee koperen wasbekkens in het restaurant die je na het eten mag gebruiken, lacht Max.
De beste Kreeft van Antwerpen op TripAdvisor: vind de beste Kreeft van Antwerpen, België.
Inloggen Lid worden. De beste Kreeft van Antwerpen. Restaurants in Antwerpen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. De beste Kreeft van Antwerpen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
Bier, kreeft en gin: drie keer nieuw in Antwerpen De Standaard.
Tijd genoeg dus om deze drie nieuwe eet en drinkadresjes in Antwerpen te ontdekken. Achter het Antwerpse stadhuis kunt u sinds vandaag aanschuiven bij Savage Kaasstraat 3-5, dat wordt aangekondigd als de allereerste lobster bar in België. Op het menu onder meer lobster rolls, lobster chowder, en andere kreeftbereidingen, maar ook een traditioneel gestoomde volledige kreeft met een augurk en maïskolf. De naam van het restaurant werd gekozen omwille van de woeste manier van eten: kreeft eet je met je handen, en je breekt de scharen van de kreeft met een tang.
Den Beer, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Het is inderdaad een gezellig volks restaurant en Gusje is dé lieve gastvrouw op. 2 weken geleden beoordeeld. top kreeft in Antwerpen! Voor de kreeft liefhebber is dit the" please to be" Kreeft den" beer" is de specialiteit. Gezellig vissers restaurant.

Contacteer ons