Meer resultaten voor kreeft restaurant antwerpen

 
kreeft restaurant antwerpen
 
Restaurant Den Beer Restaurants www.resto.be Antwerpen.
Lobster bar strijkt neer in Antwerpen Culinair Knack Weekend.be.
Een nieuw fastfoodconcept dat eerstdaags in Antwerpen neerstrijkt is Savage, een zaak rond fancy kreeft gerechten: de zogenaamde lobster bar, naar het voorbeeld van soortgelijke hippe initiatieven in Londen en New York. Op het menu onder meer broodjes verse kreeft beter bekend als de lobster roll, lobster chowder of de meer traditioneel gestoomde kreeft met een augurk en maïskolf. Savage krijgt onderdak in een pand tegenover Cinema Cartoon's. De naam is een knipoog naar de woeste manier van eten: kreeft eet je met je handen, en je breekt de scharen van de kreeft met een tang. Wie het toch liever bij een hippe gourmet burger houdt, zal ook hier zijn/haar gading vinden. De opening van het nieuwe restaurant wordt verwacht in maart.
De 10 beste visrestaurants in Antwerpen TripAdvisor.
De beste Hamburgers in Antwerpen. De beste Garnaal in Antwerpen. De beste Tapas in Antwerpen. De beste Spareribs in Antwerpen. De beste Oesters in Antwerpen. De beste Kreeft in Antwerpen. De beste Falafel in Antwerpen. De beste IJs in Antwerpen.
Bier, kreeft en gin: drie keer nieuw in Antwerpen De Standaard.
Tijd genoeg dus om deze drie nieuwe eet en drinkadresjes in Antwerpen te ontdekken. Achter het Antwerpse stadhuis kunt u sinds vandaag aanschuiven bij Savage Kaasstraat 3-5, dat wordt aangekondigd als de allereerste lobster bar in België. Op het menu onder meer lobster rolls, lobster chowder, en andere kreeftbereidingen, maar ook een traditioneel gestoomde volledige kreeft met een augurk en maïskolf. De naam van het restaurant werd gekozen omwille van de woeste manier van eten: kreeft eet je met je handen, en je breekt de scharen van de kreeft met een tang.
Savage NewPlacesToBe.
Een van de blikvangers is de op maat gemaakte gootsteen, in het midden van het restaurant, waar de handen kunnen gewassen worden. Boven het restaurant is er een mezzanine voor grotere groepen. De naam Savage komt van de woeste manier van eten: kreeft eet je namelijk met je handen, de scharen breek je met een tang.
Restaurant Antwerpen De Peerdestal Brasserie in Parijse sfeer.
Door Mikes passie voor qualityfood, gevoel voor sfeer en spontane gastvrijheid werd de Peerdestal al snel een vaste culinaire waarde in Antwerpen. De menukaart is uitgebreid en gevarieerd: naast een ruime keuze van à la carte gerechten zijn er steeds verschillende menuconcepten mogelijk. Er is al een maandmenu vanaf 53.00 inclusief cava en wijn. Bekijk onze Maandmenu. H eerlijk ongedwongen. Restaurant De Peerdestal is een verwelkomend en warm restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Het restaurant is gevestigd in een sfeervol, volledig gerenoveerd 17de-eeuws pand en je waant je in hartje Parijs door de inrichting en Jazzy muziek. D ry Aging. Zo heeft De Peerdestal al twee jaar zijn eigen rijpingskast, waar dry aged vlees wordt gerijpt. Bij dry aging wordt het vlees nog voller en malser van smaak, zegt Mike. Afhankelijk van het marktaanbod rijpen we hier Rubia Gallega, Black Aberdeen Agnu, Limousin, Holsteiner, Belgisch-Blauw-Wit BBB, Anjou en Simmentaler. Deze unieke smaaksensatie, bereid in in onze Josper oven, is met niets te vergelijken! Bekijk het Marktaanbod. Vis, Kreeft en Schaaldieren.
De beste Kreeft van Antwerpen op TripAdvisor: vind de beste Kreeft van Antwerpen, België.
Inloggen Lid worden. De beste Kreeft van Antwerpen. Restaurants in Antwerpen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. De beste Kreeft van Antwerpen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
Restaurant Chez Rini.
Op de Oude Leeuwenrui 56 te Antwerpen, verborgen achter de viswinkel De" Schelp, vinden we Chez" Rini, het Wimbledon van de Antwerpse visrestaurants. Het restaurant ligt op wandelafstand 500m van de trendy wijk t Eilandje, de nieuwe hotspot van Antwerpen met o.a. het MAS Museum Aan de Schelde en de jachthaven Willemdok. Vanaf het MAS wandel je naar Chez" Rini" bij voorkeur doorheen de binnenstraat van het Sint-Felixpakhuis, een van de meest tot de verbeelding sprekende pakhuizen uit de 19e eeuw. Verder ligt de Oude Leeuwenrui op wandelafstand van verschillende toeristische bezienswaardigheden, gezellige pleintjes, de Scheldekaaien en leuke terrasjes! De combinatie van groot kleinhandel restaurant garanderen dagverse producten. Voeg daarbij de ongelofelijke inzet van zaal en keukenpersoneel met een vleugje magie en het totaal resulteert in een van die ongelooflijk zeldzame restaurants waar het gewoon lekker eten is en iedereen zich thuis voelt. Don 3 mei 2018 Tapas Mer du Nord 2250, per persoon. Don 10 mei 2018 Gambas à Volonté 2050, per persoon. Don 17 mei 2018 Plateau Fruits De Mer 3250, per persoon. Don 31 mei 2018 Kreeft à Volonté 4250, per persoon.
Den Beer, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Een ouderwets interieur, klein maar knus. Als je niet zou weten dat ze hier een 30 jaar lange reputatie hebben van het kreeften-restaurant van Antwerpen te zijn, zou je de zaak voorbij. Bedank Margriet d. 19 augustus 2017 beoordeeld. zijn met 5 personen kreeft gaan eten in dit klein restaurant.

Contacteer ons