Zoeken naar kreeft restaurant antwerpen

 
kreeft restaurant antwerpen
 
Eten en drinken in de buurt Antwerps Sportpaleis.
Nieuw is dat niet alleen Spaanse tapas aan bod komen, maar ook klassieke ingrediënten verwerkt worden, zoals paardenvlees, kwartel, escargots, ganzenlever, kreeft, enzovoort. Op de kaart vind je verder enkele authentieke vleesgerechten terug zoals steak, côte à los of een hammetje. Grote groepen zijn welkom plaats voor 110 personen. Ook op maandag open bij evenementen in het Sportpaleis. Reserveren is wenselijk. Lange Lobroekstraat 53-55. 03 677 15 53. Fax 03 667 15 54. Vraag naar onze Sportpaleis all-in-formule. Bij evenementen is het restaurant open vanaf 17.00 uur.
De Rode Kreeft: het beste kreeftenrestaurant van België.
U kan steeds reserveren op het nummer 0476/20.41.15 of 016/29.79.17. Het beste kreeftenrestaurant van Belgieuml. Het restaurant zal UITZONDERLIJK OPEN zijn op 28 JUNI vanaf 15u tijdens TW Classic met Rolling Stones op de weide van Werchter. Kreeft in al zijn gedaantes!
HET WIT KASTEEL.
Een speciale vermelding verdient de uitmuntende en gevarieerde wijnkaart. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden op temperatuur bewaard in onze glazen wijnkast die een verbluffend elan geeft aan het restaurant. In de loungebar is het heerlijk genieten van een aperitief of een gezellige afterdrink.
Restaurant Lobster.
Tegenover het Casino-Kursaal van Oostende bevindt zich Lobster met chef Joost Nollet, de specialist in het bereiden van de Kardinaal van de zee. Joost en zijn echtgenote, Françoise brengen u een uitgebreid aanbod van verse Canadese en Europese kreeft alsook fruits de mer en enkele visgerechten. Onze passie delen we al meer dan 30 jaar met klanten uit België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Italië, Noorwegen, Duitsland, Nederland, Spanje, Groot-Brittannië Het door ons behaalde Q-label staat garant voor een kwalitatieve dienstverlening voor al onze klanten. Van de haven van Boulogne-sur-mer en vanuit Calais worden de verse zeevruchten aangevoerd. ook lokale handelaars zoals vishandel Luk, Den Vistrap en Primeurs Achile zorgen voor dagverse producten. Minder mobiele klanten worden door ons riendelijk geholpen. Er is tevens de aanwezigheid van een traplift, een ruim toilet en een schuine dorpel. Een zeevruchtenschotel degusteren in het sfeervolle etablissement van Lobster is een unieke belevenis. Maandelijks bieden we u een menu aan met creatieve, seizoensgebonden visgerechten. We hebben ook een lobstermenu en een variatie van kreeftbereidingen. Voor een origineel geschenk, verras je vrienden, familie of collega's' met een cadeaubon van Restaurant Lobster.
De Zeester Restaurant.
Wandeldijk 28, 2050, Antwerpen Linkeroever. 32 3 219 02 06. De Zeester Restaurant. Feestzaal tot 50 personen. Disclaimer / Alg. Menu Drank kaart. Mosselen op 8 wijze. Mosselsouper voor groepen bedrijven. Mosselsouper voor Rusthuizen Verenigingen. Restaurant De Zeester. Wandeldijk 28, 2050, Antwerpen Linkeroever.
Roast, burgers en Haute dogs. De Burgerij, maar toch anders. Lekker Antwerpen.
Hotdog van gegrilde kip worst met salsa van kreeft. Citroen, framboos en zanddeegkoekje. Nieuw burgerrestaurant aan het MAS. Ellis Gourmet Burger in Antwerpen. Nuevo Las Mañas Spaans Restaurant Antwerpen. Fritduur Sergio Herman Frites Atelier. In de Balans, een trendy en vooral lekker restaurant.
Chez Rini Visrestaurant Zeevruchten 2000 Antwerpen stad.
Met als enige reactie, de volle rekening zonder enige feedback! Dit was geen goedkope rekening, kreeft heeft zijn prijs en als die zo slecht klaargemaakt wordt, kan je zowel je geld in de vuilbak gooien. Zonder overdrijven een van de slechtste ervaringen in Antwerpen, en dit met een overvloed aan verse producten in hun eigen winkel, schandalig. Bijna zo teleurstellend als het spijtige feit dat we die avond nog te horen. wo 11 nov 2015 1726.: Totaal incompetente en onbeleefde bediening. Proberen je het gevoel te geven dat je blij mag zien hier je geld te komen uitgeven. Hieronder staat dat ik agressief taalgebruik moet vermijden meer eerlijk gezegd: deze zaak wordt gerund door een stel viswijven en boeren. Voor een marktkraam ok, maar niet voor een restaurant.
Restaurant in Hofstade Martinet.
In het rustig gelegen Hofstade, op een boogscheut van Aalst, is het steeds heerlijk vertoeven in restaurant Martinet, waar u kunt genieten van een zinnenprikkelende gastronomische keuken. Restaurant Martinet staat vooral bekend voor zijn overheerlijke vis en kreeftschotels, maar dé specialiteit van het huis is zonder twijfel paling en gebakken zeetongdaarnaast, zijn ook de diverse aspergebereidingen beslist de moeite waard.
De 10 beste traiteurs in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Proeven in Antwerpen, Winkels De 10 beste traiteurs in Antwerpen. Wie het niet zo ziet zitten om tijdens de feesten zelf te koken, kan ook makkelijk iets bestellen bij een traiteur. Ik som hierbij alvast even mijn favoriete adresjes in Antwerpen op.
Menu De Pastorie.
Zeetong, champagne, ragout van oester, kokkels en mosselen. RODE MUL / LE ROUGET BARBET / RED MULLET. Rouget barbet, daslook, inlandse asperges, kreeft, pulpo. OOSTERSCHELDE KREEFT / LE HOMARD / LOBSTER. Blauwe kreeft in minestrone, artavaggio crème. TARBOT / LE TURBOT / TURBOT.

Contacteer ons