Meer resultaten voor kreeft restaurant antwerpen

 
kreeft restaurant antwerpen
 
Passade Restaurant en Feestzalen in Mechelen.
Naast het eigentijdse en gezellige restaurant, hebben wij drie ruime sfeervolle feestzalen ter beschikking voor een zakelijke receptie of seminarie, van een personeelsdiner tot een huwelijk, communie, babyborrel of jubileum. Onze ervaren medewerkers staan u bij met professioneel advies, zodat niets over het hoofd wordt gezien.
De Rode Kreeft: het beste kreeftenrestaurant van België.
Andere specialiteiten zijn bouillabaisse, zeevruchtenschotels of oesters. De Rode Kreeft vlakbij het kruispunt Rock Werchter is gekend bij de liefhebbers. Wie hier kreeft afhaalt, en dat kan het hele jaar door, krijgt er 6 oesters of een portie vissoep gratis bovenop.
restaurant Le Jardin Bleu.
De Blauwe Kiosk. In restaurant Le Jardin Bleu wordt u hartelijk ontvangen door Jagienka De Vriese als gastvrouw en haar echtgenoot Peter Maximus als chef aan het fornuis in een intiem eigentijds kader, gelegen te Sint-Kruis-Winkel, een deelgemeente van Gent.
Restaurant Savoury.
Alles wat op de tafel komt, wordt ambachtelijk gemaakt, tot de koekjes bij de koffie toe. Het tekent de passie waarmee Kris Laureyssen achter zijn vuur staat. Het restaurant profileert zich niet als big business, maar als een gezellige plek waar u in alle rust kan genieten van verzorgde Franse gerechten.
HET WIT KASTEEL.
Een speciale vermelding verdient de uitmuntende en gevarieerde wijnkaart. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden op temperatuur bewaard in onze glazen wijnkast die een verbluffend elan geeft aan het restaurant. In de loungebar is het heerlijk genieten van een aperitief of een gezellige afterdrink.
Restaurant Lobster.
Joost en zijn echtgenote, Françoise brengen u een uitgebreid aanbod van verse Canadese en Europese kreeft alsook fruits de mer en enkele visgerechten. Onze passie delen we al meer dan 30 jaar met klanten uit België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Italië, Noorwegen, Duitsland, Nederland, Spanje, Groot-Brittannië Het door ons behaalde Q-label staat garant voor een kwalitatieve dienstverlening voor al onze klanten. Van de haven van Boulogne-sur-mer en vanuit Calais worden de verse zeevruchten aangevoerd. ook lokale handelaars zoals vishandel Luk, Den Vistrap en Primeurs Achile zorgen voor dagverse producten. Minder mobiele klanten worden door ons riendelijk geholpen. Er is tevens de aanwezigheid van een traplift, een ruim toilet en een schuine dorpel. Een zeevruchtenschotel degusteren in het sfeervolle etablissement van Lobster is een unieke belevenis. Maandelijks bieden we u een menu aan met creatieve, seizoensgebonden visgerechten. We hebben ook een lobstermenu en een variatie van kreeftbereidingen. Voor een origineel geschenk, verras je vrienden, familie of collega's' met een cadeaubon van Restaurant Lobster.
Oesters eten in bruisend Antwerpen, is een feest der zintuigen.
Brasserie Flo Groenplaats 32, 2000 Antwerpen http//brasseriefloantwerp.com/.: Op wandelafstand van de Grote Markt en vlakbij het Hendrik Conciencepleintje, ligt in de Wijngaardstraat de Peerdestal. Hier bestiert Mike Vlasman al 20 jaar restaurant De Peerdestal. Vlasman heeft een passie voor quality food, en daarnaast heeft hij gevoel voor gastvrijheid en sfeer. Die sfeer wordt versterkt door de Franse inrichting, wit tafellinnen, kroonluchters en glas in lood ramen. Dat vis, schelp en schaaldieren goed vertegenwoordigd zijn is goed te zien aan het homarium. Wij raden je dan ook aan om de kreeft Vierge te nemen.
Kaart Restaurant Caribbean Inn restaurant Caribbean Inn in Antwerpen Reserveer een restaurant online.
Kreeft met een pittige kokosmelkinfusie. Homard poché à la sauce de lait de cocos. RestoDays menu Menu Eindejaarsmenu. West Indies Menu 4 gangen 27.50 Dagsoep 4 jamaïcaanse voorgerechten Combinatie van 2 vleesgerechten of Combinatie van 2 visgerechten Nagerecht Promenademenu 6-gangen 49.50.
Fong Mei Chinese Restaurant.
De volgende vissen worden levend bijgehouden in het restaurant., zodat wij u steeds verse vis kunnen garanderen.: alsook krabben en kreeften. Wij verwelkomen u van harte om heerlijk uitgebreid te komen tafelen en te proeven van onze gerechten met nieuwe smaken. ze" hebben het repertoire dim-sumgerechten nog op een hoger niveau gebracht." Willem Asaert in DMuze van 7 april 2012 De Morgen. we" hebben de beste, meest authentieke Chinees gegeten sinds jaren." MysteryMan in CittA van 30 juni 2012 Gazet Van Antwerpen.
Restaurant Hof Ter Hulst Hulshout.

Contacteer ons