Op zoek naar balkan restaurant antwerpen?

 
balkan restaurant antwerpen
 
Mostar Joegoslavisch Oude Koornmarkt 65, Antwerpen Reviews restaurant Yelp.
Stuur naar je smartphone. Foto van Mostar Antwerpen, België door Sofie V. Foto van Mostar Antwerpen, België door Daniel L. Aanbevolen reviews voor Mostar. Jouw vertrouwen is onze prioriteit, bedrijven kunnen ons dus niet betalen om hun reviews aan te passen of te verwijderen.
Balkan Grill 1, Antwerpen Pizza's' goudengids.be.
Balkan Grill 1. Een recensie schrijven? Balkan Grill 1. Onderwijsstraat 79, 2060 Antwerpen. 0488 42 18 39. Andere interessante bedrijven in de buurt. Bredabaan 356, 2170 Merksem Antwerpen. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten.
Cakaran Food De Yugoslavische keuken.
Met al meer dan 15 jaar ervaring is de Balkan Grill verschillende soorten vlees van de gril een van onze bekendste specialiteit geworden. Heerlijk in een menu met friet, rijst en salade voor één of meer personen of in een lekker huis gemaakt broodje!
Menu.
Ook een feestje in ons restaurant is mogelijk zodat U zelf niets hoeft te doen, kom gerust eens praten met ons. Of gewoon genieten in de zomer op ons terras met een heerlijk glas Kroatische wijn. Een vis moet driemaal zwemmen.,
Eetkaart Slavisch Restaurant Mostar Feestzaal Op Den Saele.
Trio van sorbet. Passievruchten, citroen en kersen met of zonder slagroom. Vanille-ijs met perenlikeur. Met of zonder slagroom. Met of zonder slagroom. Met of zonder slagroom. Vanille-ijs met warme chocoladesaus met of zonder slagroom. Slavisch Restaurant Mostar Feestzaal Op Den Saele.
sfeervol restaurant, je waant je in de Balkan Reizigersbeoordelingen Mostar TripAdvisor.
Geclassificeerd als nr. 806 van 1.642 Restaurants in Antwerpen. 25 november 2012 beoordeeld. sfeervol restaurant, je waant je in de Balkan. niet zo duur, heel ruime porties, heel vriendelijke eigenaar, we kregen ook uitleg over de brug in mostar, er is tijd voor de klanten.
Mostar, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
3 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie. Oude Koornmarkt is hartje Antwerpen. Zowat ieder huis in deze buurt is een restaurant Indonesisch, Thais, Grieks, Japans-sushi. Mostar is een balkan grill restaurant Kroatisch. Zeer verzorgd, plain and simple, maar wel lekker en met zeer redelijke prijzen.
Balkan Restaurant Reizigersbeoordelingen Matiate TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Matiate. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Balkan Restaurant Matiate. Restaurants in Antwerpen.

Contacteer ons