Zoeken naar restaurant aan het water antwerpen

 
restaurant aan het water antwerpen
 
Waterfront Bar Resto NewPlacesToBe.
In september kan je drie weken genieten van een menu geïnspireerd op de haven en het beste van Antwerpen. Lunchen doe je à la carte. Tijdens het diner staan verse, Vlaamse groenten op het menu, vergezeld door biovlees en noordzeevis. Waterfront staat letterlijk op het water, drijvend op pontons. Het restaurant is opgetrokken uit ruwe, rode bakstenen en een zwarte, stalen constructie. De planten aan de wanden breken de ruwere pakhuisvibe.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het werd een project onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Van 1991 tot 2016 gebeurden op geregelde tijdstippen aanpassingen, verfraaiingen en opfrissingen van het gebouw en terras, steeds met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Na 25 jaar drong zich een grondige renovatie en aanpassing van de infrastructuur op, met de bedoeling nóg meer zicht op het water te creëren. Een nieuw verhaal, een nieuwe look en dus ook een nieuwe naam. RAS gaf voor deze verbouwing opdracht aan Co.Studio, oud-studenten van bOb Van Reeth.
Toprestaurant in Antwerpen.
Er is helaas een fout opgetreden bij uw reservering. Neem aub contact met ons op via telefoon of mail: 32 3 231 89 94 info@degodevaart.be. Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Lazy Jack Restaurant en eventruimte in Antwerpen.
Lazy Jack is een belevingsconcept waar je kan aperitieven, lunchen en dineren in het avondlicht én met zicht op het water. De indrukwekkende loods met zijn unieke locatie aan het water, het machtig interieur en de optimale verdeling tussen restaurant, terras en grote eventruimte illustreren de veelzijdigheid van Lazy Jack.
Tof restaurant met zicht op het water Reizigersbeoordelingen Sacchetti's' TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Artesis Hogeschool Antwerpen. Hotels in de buurt van Antwerp Management School. Hotels in de buurt van University of Antwerp. Alle restaurants in Willebroek. Restaurants in de buurt van Sacchetti's.' Populaire keukens in Willebroek. Frans restaurants in Willebroek. Glutenvrije restaurants in Willebroek. Italiaans restaurants in Willebroek. Japans restaurants in Willebroek. Pizzeria restaurants in Willebroek. Sushi restaurants in Willebroek. Veganistische restaurants in Willebroek. Vegetarische restaurants in Willebroek. Vis en zeevruchten restaurants in Willebroek. Alle dingen om te doen in Willebroek. Activiteiten in de omgeving van Sacchetti's.' Zoeken naar 0. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Profiel Lid worden. Dingen om te doen. Beste van 2019. Inloggen Lid worden. Tof restaurant met zicht op het water Sacchetti's.' Restaurants in Willebroek. Tof restaurant met zicht op het water. Beoordeling van Sacchetti's.' Sasplein 9, Willebroek 2830, België. 32 3 888 14 88. Deze vermelding verbeteren. Geclassificeerd als nr. 1 van 20 Restaurants in Willebroek. Certificaat van uitmuntendheid. Prijsklasse: 10 25. Meer informatie over het restaurant. Beschrijving: Eet-en dessertkaffee Sacchetti's' gelegen vlak aan het water in de jachthaven van Klein-Willebroek.
Faillissement Munver te Antwerpen 839202428 FaillissementsDossier.be.
Curator: JOOST PEETERS, BROEDERMINSTRAAT 9, 2018 ANTWERPEN 1 joost.peeters@studio-legale.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 05/07/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 31 augustus 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PEETERS JOOST. Er zijn nog geen rechtbank verslagen beschikbaar. FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen.
THE 10 BEST Restaurants in Antwerp 2019 TripAdvisor.
Excellent fish restaurant 02/25/2019. Bistrot du Nord. 14 of 1348, Restaurants in Antwerp. French Belgian European. Great value for money 02/24/2019. Wonderful monday night @ Bistrot Du Nord 11/22/2018. 15 of 1348, Restaurants in Antwerp. Lebanese Mediterranean Middle Eastern Vegetarian Friendly Vegan Options Halal Kosher Gluten Free Options. Flavoursome, fab falafel! Delicious, versatilespotless, 02/03/2019. 16 of 1348, Restaurants in Antwerp. French Vegetarian Friendly. An amazing lunch 02/03/2019. Always for Pleasure 12/23/2018. Tables available tomorrow. See Other Times. 17 of 1348, Restaurants in Antwerp. French Belgian European. Traditional food 09/10/2018. 18 of 1348, Restaurants in Antwerp. Chinese Asian Vegetarian Friendly. The best ingredients cooked to perfection 02/10/2019. Antwerpen home town 11/17/2018.
De 10 mooiste terrasjes in Antwerpen ELLE.be.
Café Camino // Vrijdagmarkt 5, 2000 Antwerpen. Onderuitzakken met een glas wijn in je hand kan je op het terras van Patine. Deze wijnbar in familiale sfeer vindt je aan het Musem van Schone Kunsten. Patine // Leopold de Waelstraat 1, 2000 Antwerpen.
Dit zijn de mooiste terrassen met uitzicht op het water van Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Meld je aan op gva.be. Geef een zoekterm in. Als abonnee kan je dit plusartikel lezen. Dit plusartikel lezen? Doe het gratis of ontdek onze voordelige formules. Foto: Patrick De Roo. Dit zijn de mooiste terrassen met uitzicht op het water van t stad. 14/07/2017 om 1705: door jvb. Antwerpen / Linkeroever / Luchtbal-Rozemaai.
De 10 beste restaurants met uitzicht in Antwerpen.
etentje op het dak van Antwerpen 13/03/2019. 2 van 22 resultaten. Frans Geschikt voor vegetariërs. Een echte aanrader op het eilandje 10/03/2019. Heerlijk tafelen 20/02/2019. Reserveer een tafel. 3 van 22 resultaten. Frans Belgisch Vis en zeevruchten Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Er is iets, maar wat precies? Trendy restaurant aan de Schelde 11/02/2019.

Contacteer ons