Resultaten voor renaissance antwerpen restaurant

 
renaissance antwerpen restaurant
 
Renaissance NewPlacesToBe.
Daarnaast werkte hij met wit marmer, warm, donker hout en bronskleurig glas boven de keuken en de bar met honinggraatpatroon. De broers Lampis openden met Renaissance al hun derde Italiaanse restaurant in Antwerpen. Andere zaken van de broers zijn restaurant Arte en Ferrier 30.
Renaissance, Antwerpen PocketResto.
op 70 m van Renaissance. Restaurant Comocomo, Antwerpen. op 100 m van Renaissance. Restaurant Le Pain Quotidien, Antwerpen. op 100 m van Renaissance. Restaurant Renzo, Antwerpen. op 100 m van Renaissance. Restaurant Sushi Shop, Antwerpen. op 110 m van Renaissance.
RENAISSANCE, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van RENAISSANCE. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Restaurants in Antwerpen. Is dit uw bedrijf? 233 van 1.281 Restaurants in Antwerpen. Italiaans, Europees, Mediterraan. Nationalestraat 32, Antwerpen 2000, België. 32 3 233 93 90. Alle fotos 42. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 41%. 2 okt 2017. 2 sep 2017. Italiaans, Europees, Mediterraan, Geschikt voor vegetariërs. Nationalestraat 32, Antwerpen 2000, België. Deze vermelding verbeteren. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?
Renaissance Antwerpen Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Renaissance is de toepasselijke naam voor de verrijzenis van het prestigieuze horecapand aan de Modenatie. De Italiaanse familie Lampis, bekend van de Antwerpse restaurants Arte en Ferrier 30, openden er een bar/restaurant. Het is bovendien een dubbele verrijzenis: ook de aanpalende winkel, waar tot vorig jaar de Japanse ontwerper Yamamoto zat, heeft met een multimerkenwinkel van de Princessgroep een nieuwe bewoner. Op het restaurant hebben al enkele horeca-uitbaters hun tanden stukgebeten. Het werd ontworpen door de befaamde architect Glenn Sestig en is architectonisch een van de mooiste restaurants van Antwerpen.
Renaissance Bar Ristorante.
Open Ma Vr.: 1200: 1500: 1800: 2230.: 1200: 1630: 1800: 2230.: We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Contacteer ons