Resultaten voor pasta restaurant antwerpen

 
pasta restaurant antwerpen
 
Aldente Italian restaurant.
Na vele rondreizen heeft hij een passie en liefde gecultiveerd voor verfijnde gerechten. Net zoals de diversiteit van de mensen die naar Antwerpen komen om te wonen, werken en ontspannen, weerspiegelt het menu van Al Dente ook zijn omgeving. Het menu is een mix van een klassiek Italiaanse keuken, verschillende invloeden van noord tot zuid Italia en een moderne, kosmopolitische presentatie.
Spaghetti World Restaurant.:
Welkom bij restaurant Spaghettiworld. Onze Kaart Reservatie. Welkom bij restaurant Spaghettiworld. Spaghettiworld verwelkomt u in een uiterst gezellig en stijlvol restaurant dat gelegen is in het hartje van Antwerpen. Oude koornmarkt 66, 2000 Antwerpen. Download 25.42 KB. Download 32.43 KB.
De 10 beste Italiaans restaurants in Antwerpen TheFork.
Restaurant in Antwerpen /. De 10 beste Italiaans restaurants in Antwerpen. De beste Italiaans restaurants in Antwerpen. 22 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Alles Al onze restaurants. Pop Onze beste deals. De heilige pasta van mama, de pizza's' van goede oude Tony, het geheime ingrediÎnt in de risotto van tante Anna, de romige panna cotta die je doen denken aan gelukkige tijden De Italiaanse keuken is een uniek fenomeen.
Valentijn: top 6 Italiaanse restaurants in Antwerpen ELLE.be.
Dit restaurant is het levenswerk van Renzo Mela die al in de jaren 70 op het Antwerpse Zuid zijn eerste restaurant opende. De keuken kunnen we het beste omschrijven als cuicina" di mama met een creatieve twist. Specialiteit van het huis: pasta met parmezaankaas en zwarte truffel uit Alba. Vraag zeker naar de uitgebreide wijnkaart! Adres: Waalse kaai 52 53, 2000 Antwerpen.
Pasta Antwerpen.
Foto's' van Pasta. Javascript is required to view this map. Top 5 restaurants in Antwerpen. LO by Wout Bru. The Stage Dinner Theatre Unlimited. The Hub Restaurant Traiteur. Guido Gezellestraat 35. Lange Slachterijstraat 3-5. bekijk de volledige lijst van top restaurants.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Pasta Hippo Vino. 15 van 118 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. ondanks drukte, normale wachttijd 25/08/2018. 16 van 118 resultaten. Italiaans Pizzeria Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Heerlijk eten en goede sfeer 28/12/2017. Echt Italiaanse sfeer en pizza! Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. 17 van 118 resultaten. Italiaans Pizzeria Europees Mediterraan Geschikt voor vegetariërs. Perfect voor een snelle lekkere ha 27/07/2018. Lekker en handig 15/07/2018. 18 van 118 resultaten. Italiaans Europees Geschikt voor vegetariërs. Zeer zeer lekker typisch Italiaans 06/08/2018. Super lekker 18/05/2018. 19 van 118 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Glutenvrije opties. Vriendelijk én lekker. join the well-heeled 13/05/2018. 20 van 118 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. De betere Italiaan 10/07/2018. Correcte keuken en 14/05/2018. Del Popolo Pizza Antwerpen.
Pasta Plezir.
Een klein stukje Italië in België, dat is het gevoel dat je krijgt als je een blik werpt op de menukaart van restaurant Pasta Plezir in Antwerpen. Op de drankjes na is vrijwel alles wat je op het menu vindt van Italiaanse bodem: de vijftien verschillende soorten pasta worden allemaal geleverd met kaas en je kunt kiezen uit spaghetti, penne, tagliatelle, volkoren en glutenvrij.
Restaurant wijnbar Pasta-Hippo-Vino.

Contacteer ons