Op zoek naar mas restaurant antwerpen?

 
mas restaurant antwerpen
 
Fiskebar Vis en Wijnbistro Antwerpen.
De 6 Beste Hotels in de buurt van: MAS Museum aan de Stroom, Antwerpen, BIJGEWERKT 2017 Booking.com.
Antwerpen Centrum, Antwerpen 06, km van MAS Museum aan de Stroom. Score uit 1.922 beoordelingen. Het Holiday Inn Express Antwerpen City North biedt uitzicht op het Museum aan de Stroom en ligt vlak bij de haven van Antwerpen, in een wijk met talloze restaurants.
Roest restaurant, eigenzinnig en origineel in Antwerpen.
Di Wo Do 12.00 14.15. Di Wo Do 18.00 22.00. Vr 12.00 14.15 18.00 22.00. Za 12.00 22.00. Zo 09.30 21.00. Als maa feestdag 17.00 22.00. Op t Eilandje @ MAS. Sint-Aldegondiskaai 64, 2000 Antwerpen. 32 3 298 73 59.
Hedendaags toprestaurant op de bovenste verdieping van het MAS Restaurant Culinair Knack Weekend.
Nu maken ze van Antwerpen een echte wereldstad. De sfeer in hun nieuwe restaurant is kosmopolitisch. De eetzaal op de negende verdieping van het MAS is een internationaal raam van de wereld. Viki Geunes droomde ervan kok te worden, maar moest van thuis eerst zijn studies voor industrieel ingenieur afmaken.
Balls Glory Handcrafted Meatballs.
Felixpakhuis De Markt. Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen. Van dinsdag t/m zondag van 11u30 tot 21u. Gesloten op maandag. 03 227 16 00 of real-time met Tablebooker. Het Eilandje is de ideale plek om bij de kletsen in t Stad. Op deze historische locatie serveert Nora je op de kasseien onze lekkernijen.
Restaurant Het Pomphuis In Antwerpen gelegen restaurant.
Story Urban Deli Shop Restaurant Lekker Eten @ MAS by Celeste.
Inspiratie voor de naam haalt ze uit de bruisende Story Hotels, hotspots in Stockholm met een bar en restaurant zo zalig dat je er dagen zou willen slijten. In 2008 broeit het idee voor een eigen zaak in de Antwerpse binnenstad. In de buurt aan de Sint-Annatunnel, waar ze als kind opgroeide, opent ze haar eigen bistro met cateringservice, Céleste. Al snel wordt het een geliefde plek voor een bonte mix van vaste en andere bezoekers. Je kan er terecht voor een uitgebreid ontbijt, maar ook voor de lunch of een aperitief op het zonnige terras. In 2011 vormt ze de rest van het pand om tot BB. Het interieur wordt een boeiende mix van authentieke hebbedingen en Scandinavisch design. Grote troeven zijn Célestes gastvrijheid en onberispelijke service, de huisgemaakte lekkernijen en originele reistips op maat. Share je Story Urban Deli Shop foto's' op onze site met de Instagram hashtag storyurbandelishop. How to find us. Share your Story! Story Urban Deli Shop Godefriduskaai 2 2000 Antwerp t Eilandje / MAS.
18 leuke restaurants waar kinderen welkom zijn etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Het concept eetgarage mag je hier letterlijk nemen. Deze oude Mazdagarage werd omgetoverd tot hip restaurant. Ook de speelhoek past in het thema van het pand: in een oude caravan kunnen de kinderen hun gangen gaan. 17 Tina Herbots. Dit is het gedroomde adres om met kleine kinderen de Brusselse stadslucht op te snuiven. Met buggyparking, ververstafel, kinderstoelen en natuurlijk een fan-tas-ti-sche speelhoek. Het label babyvriendelijk krijgt hier een nieuwe dimensie. 17 Johan Martens. Creatieve hamburgers, frietjes in een bloempotje en wereldkeuken met een knipoog, met het menu zit het hier alvast goed. Slaat de verveling toch toe, dan slingeren er leesboeken en speelgoed rond. 17 Johan Martens. Het ideale recept voor een dagje Antwerpen? Eerst het MAS bezoeken en daarna een smakelijke hamburger in De Burgerij.
Antwerp Harbour Hotel.
Het centrum van Antwerpen is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer 10 min. Het centrum van Antwerpen is autovrij of betalend parkeren. Halte Groenendaellaan is tegenover het hotel. Tram 6: iedere 10 minuten richting Centraal Station. Tram 70: iedere 10 minuten naar t Eilandje MAS.
Eilandje Antwerpen Be-Gusto.
t Zilte: Lunch with a view Chef: Viki Geunes ONLINE RESERVEREN Onder het motto Restaurant t Zilte re-lunched, keerden we 2 maanden na een geslaagd eerste bezoek, terug naar de top van het MAS. Het verhaal van Viki Geunes, t Zilte en het MAS moeten we ondertussen niet meer doen want in iets meer dan. Category BE-Antwerpen, Be-Out: België, Gastronomie, Restaurants Tags t Zilte, Antwerpen proeft, Eilandje Antwerpen, MAS, restaurant Antwerp, Restaurant Antwerpen, Viki Geunes.

Contacteer ons