Resultaten voor mas restaurant antwerpen

 
mas restaurant antwerpen
 
Restaurant t Zilte in Antwerpen, Vlaams Gewest, Belgium GaultMillau.
Gastronautes reviews 0. Andere interessante restaurants. 24, 2000 Antwerpen. Sint Katelijnevest 23, 2000 Antwerpen. Vrijdagmarkt 7, 2000 Antwerpen. Bij Lam en Yin. 17, 2000 Antwerpen. Find similar restaurants. Geen ander restaurant in de buurt. t Zilte behoort tot deze collecties.
Il Capriani Brasseries om te genieten.
Op een steenworp van het MAS ligt Il Capriani Antwerpen. De officiële opening van het restaurant in Antwerpen vond plaats op 4 december 2014. Uitsluitend Italiaanse specialiteiten die steeds bereid worden met verse ingrediënten en altijd met een uitmuntende service, daar staan we voor!
Braziliaans restaurant Fogos Antwerpen Fogos is een Braziliaans restaurant gelegen in Antwerpen.
Braziliaans restaurant Fogos Antwerpen. Fogos is een Braziliaans restaurant gelegen in Antwerpen. Menu en widgets. Olho de costela. Costela de porco. Coraqao de alcatra. Let op: Het kan zijn dat onze email bij u in de spam of ongewenste email map terecht komt.
Mampoko. Smaakvol ingericht eetcafé in Antwerpen. Lekkere en gezonde keuken. Mampoko Antwerpen.
Aan de rand van het bruisende stadscentrum van Antwerpen bevindt zich het gekende Brasserie Mampoko ondergebracht in een prachtig en met eer gerestaureerd karaktervol hoekpand. De smaakvolle inrichting straalt pure nostalgie en authenticiteit uit en nodigt u uit om plaats te nemen in zijn comfortabele omgeving.
restaurant omgeving Mas en het Eilandje te Antwerpen Dossier 3220 Overnamemarkt.
Plaats een zoekertje. Met de expertise van Terug naar resultaten Restaurant omgeving Mas en het Eilandje te Antwerpen Dossier 3220. Regio: Antwerpen Sector: Horeca. Over te nemen: restaurant omgeving Mas en het Eilandje te Antwerpen. Wijk die nog helemaal in volle groei is.
Mai Thai Cuisine Thais restaurant in hartje Antwerpen.
Mai Thai Cuisine. Mai Thai is zonder twijfel het lekkerste Thai restaurantje in Antwerpen. In een fantastisch kader kan je genieten van dagelijks verse ingrediënten. Als je eenmaal geproefd hebt van de overheerlijke Mix Mai Thai, of de gegrilde gambas met noedels overgoten met groentjes en een speciaal Thais sausje, zal het niet blijven bij één bezoekje.
MAS is klaar maar opent pas binnen een jaar architectura.be.
Met een roltrap kan men zich een weg banen doorheen het volledige gebouw waarbij men telkens een mooier zicht krijgt op Antwerpen. Opmerkelijk is dat deze circulatieruimte opgevat is als een semipublieke straat die ook na de bezoekuren toegankelijk zal zijn voor het publiek. Op de bovenste verdieping zal Vicky Geunes een restaurant runnen met zonder twijfel het mooiste uitzicht van alle Antwerpse horeca-zaken. De gevel van het MAS bestaat eigenlijk voornamelijk uit twee materialen: enerzijds de panelen van gekloven Indische hardsteen waarmee de betonnen dozen bekleed worden en anderzijds de gebogen glaspanelen waarachter zich de semipublieke straat bevindt.
Index.
Restaurant Maritime: het liefdesverhaal tussen de Schelde en Antwerpen. Je houdt het haast niet voor mogelijk, maar restaurant Maritime is inderdaad al meer dan een halve eeuw oud. Dat betekent al iets in horecakringen. Daar, tussen Schelde en Markt, weet de familie Weeda al jarenlang haar talrijke klanten te beroeren met een traditionele gastronomie.
CityZine Your Ultimate City Guide.
Hotel Docklands Home.
Hotel Docklands is een comfortabel, betaalbaar en zeer gunstig gelegen 3 sterren hotel in Antwerpen. In een straal van minder dan 2 km rondom het hotel treft u ondermeer: Megabioscoop Kinepolis, het Antwerpse Sportpaleis en Lotto Arena, Bowlingbaan Stones, Indoor Karting Antwerpen, theater t Eilandje van Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Jachthaven Willemdok, een skate park, een fitnesscentrum, verschillende vertrekpunten van havenrondvaarten, het Museum aan de Stroom MAS, het Red Star Line Museum, en vele ouderwetse, moderne én internationale cafeetjes en restaurants.

Contacteer ons