Op zoek naar antwerpen restaurant zuid?

 
antwerpen restaurant zuid
 
Canton Chinese Volkstraat 70, Het Zuid, Antwerp, Belgium Restaurant Reviews Phone Number Yelp.
Save, Opens a popup. Swap start/end points Start from. Start from Swap start/end points. Volkstraat 70, 2000 Antwerpen, Belgium. Belgium Het Zuid, Het Zuid. Phone number 32 3 237 00 15. Send to your Phone. Photo of Canton Antwerp, Belgium by Werner L.
Italiaans restaurant van chef Renzo Mela sluit de deuren Antwerpen Regio HLN.
Kies uw gemeente. Antwerpen Toon vereisten Bewaar als favoriete gemeente. Om je regio te bewaren moet je ingelogd zijn. Log nu in. Verberg deze tip. Italiaans restaurant van chef Renzo Mela sluit de deuren. 31 augustus 2017. Deel 0 Tweet. Restaurant Il Magnifico van chef Renzo Mela aan de Waalsekaai is gesloten. Dinsdag nam een deurwaarder de hele inboedel in beslag. Hoewel er nog geen officieel faillissement is uitgesproken, kwamen schuldeiser hun deel al opeisen. Het restaurant opende in 2013 en kreeg een mooie vermelding in de culinaire gids GaultMillau. In de Antwerpse horecawereld ging het gerucht al een tijdje de ronde dat de zaken er slecht gingen. Maar ook op vlak van gezondheid sukkelt de flamboyante chef die met suikerziekte te kampen heeft. Zo erg dat hij al enkele weken in het ziekenhuis verblijft. Door het sluiten van Il Magnifico verliest het Antwerpse Zuid een restaurant waar de Italiaanse keuken centraal stond en waar het eten bereid werd door een kok met een groot rock-'n-roll' gehalte.
5x de beste restaurants in Antwerpen-Zuid ELLE Eten.
Fiskebar, Marnixplaats 11, Antwerpen. Dat Vitrin ooit een Zweeds restaurant was, zie je nog aan het vele lichte hout in het interieur. Nu kom je hier voor een koffie, cappuccino, soep of een spritz of wijntje aan het eind van de dag.
splash BÚN Antwerp.
FLAVOURS OF VIETNAM? T 32 3 234 04 16. Open: TUE-SAT 12-16h / 18-22h. JUST WALK IN! no reservation needed. FANCY FINE DINING. IN OUR NEW CONCEPT? T 32 3 235 85 89. Open: TUE-SAT 12-14.30h / 18-21.30h. Book a table.
22b.
Plein Publiek Plein Publiek.
Reserveer hier voor restaurant. Op het kruispunt van het Sint Andries kwartier, het Quartier National en het Zuid bevindt zich een verborgen pareltje: De Fierensblokken. Na jaren van leegstand heeft de stad ons de kans gegeven in dit modernistisch meesterwerk onze intrek te nemen.
Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen Must Be Yummie. Email. Facebook. Instagram. Phone. Pinterest.
Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen. 10/03/2018 by Alexia Leave a Comment. Ik ben de laatste maanden niet veel op restaurant geweest maar de adresjes die ik ontdekt heb, deel ik graag met jullie. Aan tafel probeer ik zo weinig mogelijk de blogger uit te hangen, dus spijtig genoeg geen fotos van al het heerlijks dat ik geproefd heb en geen uitvoerige details over wat we allemaal geproefd hebben, reden te meer om deze leuke adresjes zelf eens te gaan uittesten. Ik heb er in ieder geval van genoten! Yay er is weer een leuke en hippe lunchbar geopend op het Zuid.
Civilta Del Bere Antwerpen Zuid Restaurant Pizza, Italiaanse specialiteiten en wijnen.
Di Woe gesloten. Facebook Instagram Privacy. Klassieke gezonde verse Italiaanse keuken, heerlijke pizza's' met seizoengebonden producten en fantastische wijnen. Get In Touch. De Burburestraat 43. 32 3 257 56 60. Ma Zo 12 23u. Di Woe gesloten. Facebook Instagram Privacy.
EAT IN ANTWERP-Zuid: hippe, restaurant, restaurants, bistro, brasserie, vlaamse, waalse, kaai, eten, in, antwerpen, zuid.
Ontdek uw favoriete restaurant, bistro of brasserie rond het museum of aan de bruisende Vlaamse of Waalse Kaai. Kom lekker uit eten in Antwerpen Zuid! Antwerpen Zuid omvat het zuidelijke deel van de binnenstad tussen de Singel, de Amerikalei en de Scheldekaaien.
Yam Thai. Thai Food Café So Good Not Normal.
Een restaurant waar de verschillende gerechten in het midden van de tafel komen en die je kan delen, de Thai Way. We wilden een restaurant met een ongedwongen sfeer, met voornamelijk hoge tafeltjes en barkrukken, pretentieloos, betaalbaar en levendig. Thai Food Café YAM THAI was een feit. We werken uitsluitend met verse ingrediënten van topkwaliteit en alle gerechten worden à la minute bereid door ons team van Thaise chefs. We hechten er zeer veel belang aan dat onze gerechten de authentieke, bijzondere smaken van de Thaise keuken bevatten en kiezen daarom enkel en alleen voor de juiste Thaise ingrediënten en kruiden. Gelegen op de hoek van de Volkstraat en het museum voor Schone Kunsten op het bruisende Zuid, is YAM THAI de ideale manier om Thailand een beetje dichterbij te brengen!

Contacteer ons