Op zoek naar sociaal restaurant antwerpen?

 
sociaal restaurant antwerpen
 
Campus Antwerpen Syntra AB.
Je kunt Syntra AB in Antwerpen bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de wagen. Kom je met de wagen, dan zijn er rondom de campus volgende parkeergelegenheden.: de Post-X site beschikt over een ondergrondse betaalparking die bereikbaar is via de Borsbeeksebrug.
Starter van de Week: Salade Sociale Made in Antwerpen.
In de Van Immerseelstraat 7A in Antwerpen opent op woensdag 18 april een nieuwe biolunchzaak. Bij Salade Sociale krijg je de seizoenen op je bord in de vorm van biologische, seizoensgebonden en verrassende salades en soepen. In deze horecazaak met een hart kan je een sociale sla bestellen. Die betaal je een euro meer en gaat rechtstreeks naar een lokaal goed doel. Salade Sociale is ook een sociaal tewerkstellingsproject.
StampMedia. logo. logo.
Tahra Boutaleb uit Turnhout is misschien de jongste, maar ze. Jonathan is reporter bij het jongerenpersagentschap. Stefan Lambrechts geboren in 1993 te Antwerpen en heeft. Glodie is reporter bij StampMedia. Marlon van Dijk. Sweet sixteen: kies je voor universiteit of hogeschool?
BRU23.
Sociaal buurtrestaurant De 7 schaken Cafeteria in Antwerpen.
sociaal buurtrestaurant de 7 schaken antwerpen location. sociaal buurtrestaurant de 7 schaken antwerpen address. sociaal buurtrestaurant de 7 schaken antwerpen. de 7 schaken antwerpen. sociaal buurtrestaurant de 7 schaken antwerpen. sociaal de 7 schaken antwerpen. sociaal restaurant de 7 schaken antwerpen.
Velazquez Passion for wine, food art Culinair restaurant Antwerpen.
De wijnkaart biedt een uitgebreide keuze aan interessante Europese en wereld wijnen. Op zoek naar een interessant culinair adresje in het centrum van Antwerpen? Schuif dan eens aan voor een lunch of diner in restaurant Velazquez aan de Steenhouwersvest 29, vlakbij de Vrijdagmarkt tussen de hippe Nationalestraat en Kloosterstraat.
Buurtrestaurant Foyer De Stroming De sociale kaart.
In sociaal restaurant Foyer De Stroming kan elke buurtbewoner terecht voor een gezonde en goedkope warme maaltijd. Het restaurant wil ook een gezellige ontmoetingsplaats zijn voor de mensen uit de buurt. OCMW-klanten met een leefloon eten er nog voordeliger dan anderen.
Antwerpen by Social Deal: Korting tot wel 90%.
Dagentree Sauna Gidwi cava of vers fruitsap. Entree voor Burgers Zoo. Overnachting voor 2 bij Fletcher Hotels. Bergen op Zoom 80 locaties. Manicure, pedicure óf kappersbehandeling. Antwerpen 5 km. Gezichtsbehandeling 60 min. Antwerpen 4 km. 4 of 5-gangendiner bij Restaurant Lijsterbes.
Sociale restaurant's' Vakantieparticipatie, Toerisme Vlaanderen.
De vakantiegangers die via Steunpunt Vakantieparticipatie hun vakantie geboekt hebben, kunnen een reservatiebewijs krijgen van hun vakantie in tweevoud. Of je print het bewijsje voor je daguitstap een tweede keer af. Hiermee kan je tijdens je uitstap terecht in een sociaal restaurant in de buurt.
Kamiano Duvel Moortgat.
Kamiano bestaat al ruim 20 jaar. In de loop der jaren kwamen er duizenden mensen in nood over de vloer. Wekelijks geeft deze organisatie meer dan duizend maaltijden. Naast Kamiano in Antwerpen zijn er nu ook restaurants in Brussel en Luik actief.

Contacteer ons