Resultaten voor sociaal restaurant antwerpen

 
sociaal restaurant antwerpen
 
Achthonderd eters per dag in sociaal restaurant Gazet van Antwerpen.
Achthonderd eters per dag in sociaal restaurant. Achthonderd eters per dag in sociaal restaurant. 31/10/2012 om 1118: door ikerremans. In de vijf sociale restaurants van de Antwerpse vzw CAS komen per dag achthonderd mensen eten. Met de huidige economische crisis zal dat aantal nog stijgen. De nood is er, zegt Jan Van Roie. In 2014 openen we een buurtresto op het Kiel, en later hopelijk ook een in Merksem. Kom.EET in Deurne, De 7 Schaken met bijhuis De Pollepel in Antwerpen-Noord, Bakboord op Linkeroever en Foyer De Stroming. Dat zijn de vijf sociale restaurants in Antwerpen die gerund worden door de vzw CAS.
met Sense.
Sense heeft de Gault Millau Catering Award 2015 voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gewonnen met Het Restaurant van Den Bell, het administratief centrum van de Stad Antwerpen. Een fijne erkenning voor onze collega's' die hier dagelijks meer dan 800 klanten van een lekkere lunch voorzien.
Buurtrestaurants OCMW Antwerpen.
Om een pasje voor het buurtrestaurant te kunnen krijgen, moet een persoon met een verhoogde tegemoetkoming eerst naar het sociaal centrum gaan. Een maatschappelijk werker voert een sociaal onderzoek uit en bekijkt of de persoon nog andere rechten heeft. Ook mutualiteiten en Kind en Gezin kunnen mensen met verhoogde tegemoetkoming gezinskaarten geven en doorverwijzen naar de buurtrestaurants. Senioren 60-plus: 620, euro in plaats van de normale prijs van 8 euro. Medewerkers van het restaurant zijn vaak werkervaringsklanten. Onder begeleiding van instructeurs doen laaggeschoolde langdurig werklozen er tijdelijk werkervaring op. Zo vergroot hun kans om nadien in het reguliere werkcircuit aan de slag te kunnen. Sense baat vier buurtrestaurants uit in Antwerpen.
Sociaal restaurant Zeven Schaken heropent in Lange Beeldeken. Antwerpen Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Sociaal restaurant Zeven Schaken heropent in Lange Beeldekensstraat. 12/03/2013 om 0300: door vdaa Print Corrigeer. Liesbeth Homans rechts in gesprek met enkele aanwezigen. De Zeven Schaken, het oudste sociale restaurant van Antwerpen, is verhuisd van de Lange Beeldekensstraat.
Restaurant La Cuisine Werken en Leren Antwerpen vzw.
We ontvangen uw lunch reservatie graag telefonisch 03 226 42 71. Lunchen is mogelijk van 12u00 tot 14u00. Het team van La Cuisine. Pieter en Paulusstraat 7. Onze menu van deze maand kan je hier raadplegen. Restaurant La Cuisine Ergoedbibliotheek St. Pieter en Paulusstraat 7 2600 Antwerpen E-mail: poppe.hooijenga@wela.be.
Sociale restaurants als armoedebestrijding Analyse XL Sociaal.Net.
en Oosterlynck, S. 2015, Sociale innovaties bekeken vanuit armoedebestrijding: Sociale restaurants, VLAS-Studies 22, Antwerpen, Vlaams Armoedesteunpunt. Het is moeilijk exact te duiden hoe dit komt, maar de op Vlaamse senioren afgestelde menukeuze kan een rol spelen. Een sociaal restaurant draait echter niet alleen om klanten.
Sociale restaurants en sociale kruidenier OCMW Antwerpen.
Of een goedkope gezonde maaltijd kunnen gaan eten in een buurtrestaurant. OCMW Antwerpen heeft vijf sociale restaurants waar iedereen voor een eerlijke prijs kan komen eten. Senioren, mensen met een handicap en OCMW-klanten met een leefloon betalen er minder dan andere bezoekers.
Sociaal Restaurant Bakboord De sociale kaart.
Andere organisaties op deze locatie. ma di wo do vr za zo. In sociaal restaurant Bakboord kan elke buurtbewoner terecht voor een gezonde en goedkope warme maaltijd. Het restaurant wil ook een gezellige ontmoetingsplaats zijn voor de mensen uit de buurt.
Buurtrestaurant OCMW Antwerpen.
Hulp bij medische kosten. Toelage voor vrije tijd. Vakantie en speelpleinen. Computers en internet. Blijf op de hoogte van het aanbod. Pension Van Schoonhoven. Sociaal Verhuurkantoor Antwerpen. Gratis bemiddeling bij huurproblemen. Budget beheren en opvolgen. Beslissingsbrieven lezen via de eBox.

Contacteer ons