Meer resultaten voor sociaal restaurant antwerpen

 
sociaal restaurant antwerpen
 
met Sense.
Sense verzorgt de uitbating van dit bedrijfsrestaurant sinds de opening op 29 november 2009. Sense heeft de Gault Millau Catering Award 2015 voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gewonnen met Het Restaurant van Den Bell, het administratief centrum van de Stad Antwerpen.
Achthonderd eters per dag in sociaal restaurant Gazet van Antwerpen.
Achthonderd eters per dag in sociaal restaurant. 31/10/2012 om 1118: door ikerremans. In de vijf sociale restaurants van de Antwerpse vzw CAS komen per dag achthonderd mensen eten. Met de huidige economische crisis zal dat aantal nog stijgen. De nood is er, zegt Jan Van Roie. In 2014 openen we een buurtresto op het Kiel, en later hopelijk ook een in Merksem. Kom.EET in Deurne, De 7 Schaken met bijhuis De Pollepel in Antwerpen-Noord, Bakboord op Linkeroever en Foyer De Stroming. Dat zijn de vijf sociale restaurants in Antwerpen die gerund worden door de vzw CAS.
Sociaal Restaurant Foyer De Stroming De sociale kaart.
Terug naar resultaatslijst. Sociaal Restaurant Foyer De Stroming. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Toevoegen aan favorieten. Voeg Sociaal" Restaurant Foyer De Stroming" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. Sociaal Restaurant Foyer De Stroming.
Sociale restaurants en sociale kruidenier OCMW Antwerpen.
Of een goedkope gezonde maaltijd kunnen gaan eten in een buurtrestaurant. OCMW Antwerpen heeft vijf sociale restaurants waar iedereen voor een eerlijke prijs kan komen eten. Senioren, mensen met een handicap en OCMW-klanten met een leefloon betalen er minder dan andere bezoekers.
Sociaal restaurant Zeven Schaken heropent in Lange Beeldeken. Antwerpen Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Sociaal restaurant Zeven Schaken heropent in Lange Beeldekensstraat. 12/03/2013 om 0300: door vdaa Print Corrigeer. Liesbeth Homans rechts in gesprek met enkele aanwezigen. De Zeven Schaken, het oudste sociale restaurant van Antwerpen, is verhuisd van de Lange Beeldekensstraat.
Een sociaal restaurant met vriendelijke bediening en royale porties. Prima Prijs Reizigersbeoordelingen Kubus TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Een sociaal restaurant met vriendelijke Kubus. Restaurants in Antwerpen. Een sociaal restaurant met vriendelijke bediening en royale porties.
Sociale restaurants als armoedebestrijding Analyse XL Sociaal.Net.
en Oosterlynck, S. 2015, Sociale innovaties bekeken vanuit armoedebestrijding: Sociale restaurants, VLAS-Studies 22, Antwerpen, Vlaams Armoedesteunpunt. Het is moeilijk exact te duiden hoe dit komt, maar de op Vlaamse senioren afgestelde menukeuze kan een rol spelen. Een sociaal restaurant draait echter niet alleen om klanten.
Buurtrestaurant Sociale Centra.
Hulp bij medische kosten. Toelage voor vrije tijd. Vakantie en speelpleinen. Computers en internet. Blijf op de hoogte van het aanbod. Pension Van Schoonhoven. Sociaal Verhuurkantoor Antwerpen. Gratis bemiddeling bij huurproblemen. Budget beheren en opvolgen. Beslissingsbrieven lezen via de eBox.
Sociaal Restaurant Kom.EET De sociale kaart.
Andere organisaties op deze locatie. ma di wo do vr za zo. In sociaal restaurant Kom.EET kan elke buurtbewoner terecht voor een gezonde en goedkope warme maaltijd. Het restaurant is ook een gezellige ontmoetingsplaats voor de mensen uit de buurt.
Buurtrestaurants Sociale Centra.
Om een pasje voor het buurtrestaurant te kunnen krijgen, moet een persoon met een verhoogde tegemoetkoming eerst naar het sociaal centrum gaan. Een maatschappelijk werker voert een sociaal onderzoek uit en bekijkt of de persoon nog andere rechten heeft. Ook mutualiteiten en Kind en Gezin kunnen mensen met verhoogde tegemoetkoming gezinskaarten geven en doorverwijzen naar de buurtrestaurants. Senioren 60-plus: 620, euro in plaats van de normale prijs van 8 euro. Medewerkers van het restaurant zijn vaak werkervaringsklanten. Onder begeleiding van instructeurs doen laaggeschoolde langdurig werklozen er tijdelijk werkervaring op. Zo vergroot hun kans om nadien in het reguliere werkcircuit aan de slag te kunnen. Sense baat vier buurtrestaurants uit in Antwerpen.

Contacteer ons