Meer resultaten voor restaurant station antwerpen

 
restaurant station antwerpen
 
NMBS Antwerpen-Centraal.
Bagage op de trein. Huur een deelfiets aan het station. Huur een auto aan het station. In eerste of tweede klas reizen? 0800/30 230 Veiligheid in het station en op de trein. KONINGIN ASTRIDPLEIN, 27 2018 ANTWERPEN. Maandag 0545: tot 2200.:
restaurants wagamama.
door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met het installeren van cookies en het gebruik ervan. klik hier om je browser instellingen te wijzigen. niet in belgië? order take-out delivery. find your nearest wagamama. wagamama ltd 2018.
Online eten bestellen Pizza bestellen sushi bestellen Takeaway.com.
Umai Sushi, Lokeren. Frituur De Bargie, Gent. Tandoori Pasta, Antwerpen. Hasseltse Kebab, Hasselt. Frituur Jordy's, Heusden-Zolder. Pizza Hut Delivery. Wat eten we vandaag. Best restaurant awards 2018. Restaurant aanbevelen Restaurant aanmelden Vacatures Algemene voorwaarden Privacy statement Colofon Bug Bounty Nieuws.
ViaVia Antwerpen.
Met de fiets. Wist je dat Antwerpen beschikt over een heus netwerk voor stadsfietsen? Bovendien is er een fietsstation aan het begin van de Wolstraat! Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website van Velo. Ben je zelf op pad langs het fietsknooppuntennetwerk, en je bevindt je tussen punten 56 en 57 of 57 en 58, wijk dan heel even af van je route en je staat zo in de Wolstraat. We helpen je graag weer op weg! Met het openbaar vervoer. Uiteraard zien wij iedereen liefst met het openbaar vervoer komen, om onze ecologische voetafdruk te beperken, zonder ongelukken een pintje te kunnen drinken en om parkeerproblemen en frustratie te vermijden. De trein tot aan het centraal station, daar Tram 24 of 11 op richting Melkmarkt en tien minuten later staat u voor onze deur!
Antwerp Harbour Hotel.
Winkelen in Antwerpen staat gelijk aan shop till you drop. De stad heeft diverse winkelcentra, al dan niet overdekt en voor ieder wat wils. Aan het Centraal Station vindt u de Antwerpse Zoo, één van de oudste dierentuinen ter wereld en meer dan een bezoek waard.
Het station Antwerpen-Centraal.
VEILIGHEID: POLITIE EN VEILIGHEIDSDIENSTEN VEILIGHEID. Een politiepost bevindt zich in het station, op het gelijkvloers in de Diamond" Gallery, richting in-/uitgang Kievitplein. Er stoppen talrijke tram, bus en premetroverbindingen aan het station van Antwerpen-Centraal. Meer informatie over het openbaar vervoer in Antwerpen.
Home De Pottekijker.
Dankzij de aandacht voor dagverse producten en de royale porties zijn de grill, vlees en visgerechten er altijd van een opmerkelijk niveau die tot ver buiten Antwerpen vermaard zijn. Het restaurant gaat schuil achter een bijzonder charmante, beschermde 16-eeuwse gevel, terwijl het interieur een warme, hedendaagse look meekreeg.
Hotel Antwerpen stadscentrum TRYP by Wyndham Antwerp.
Het TRYP by Wyndham Antwerp Hotel ligt op wandelafstand van de grootste winkelstraat, de Meir, en de belangrijkste musea. Ideaal voor gezinnen: ZOO Antwerpen, vlak bij het centraal station, bereikt u gemakkelijk te voet. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich restaurants die gerechten uit de Belgische keuken serveren.
Station Antwerpen-Centraal Wikipedia.
Het eerste Antwerpse station was het eindpunt van de op 3 juni 1836 geopende spoorlijn Mechelen Antwerpen. Het heette toen gewoon station Antwerpen of Anvers. Toen het spoor in 1843 werd verlengd tot het station Antwerpen-Dokken en Stapelplaatsen begon men de benaming Antwerpen Borgerhout te gebruiken om verwarring te vermijden.
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
De Notelaer te Bornem is centraal gelegen in de Vlaamse driehoek Antwerpen Brussel Gent. Wij bevinden ons in de regio van Stille Waters, het Scheldeland, de aspergestreek. Een natuurrijke plattelandsomgeving, rijk aan waters en wielen, die niet mag ontbreken op de lijst van ieder fiets en wandelfanaat. Gevestigd aan het station in een negentiende eeuwse herberg, verwelkomen wij u aan de ingang van het bruisende Bornemse centrum. Als gast van ons hotel, onze Restorie, de bar, onze feest of seminarieruimte, hebben wij slechts één doel: U bedienen en laten genieten. Wees van harte welkom! Keuken van topklasse. In onze restorie een samensmelting van restaurant en brasserie serveren wij u een topklasse keuken in een stijlvolle en ontspannen sfeer.

Contacteer ons