Meer resultaten voor restaurant station antwerpen

 
restaurant station antwerpen
 
EAT IN ANTWERP-Centraal Station: restaurant, restaurants, keyserlei, centraal, station, antwerpen.
Ring rond Antwerpen. Op uw zoektocht naar uw favoriete restaurant kan u veel tijd doorbrengen in de stationsbuurt. U vindt er namelijk een veelvoud aan hippe, trendy restaurants die het bezoeken meer dan waard zijn in de buurt van de Keyserlei en het Centraal Station van Antwerpen.
Zwevend restaurant in Centraal Station geopend Antwerpen 2018 Gazet van Antwerpen.
Aan de achterkant van het Centraal Station is het zwevende restaurant Matiate opengegaan. Behalve de glazen constructie valt ook de uitgebreide internationale menukaart op. De vestiging van Matiate in het Centraal Station, vlakbij het Kievitplein, is de tweede in Antwerpen.
Station Antwerpen-Centraal Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Restaurants in Antwerpen. 37 restaurants nabij Station Antwerpen-Centraal. alfabetisch afstand relevantie. Boston Steak House. De Keyserlei, 55. 60 m van Station Antwerpen-Centraal. restaurant, Belgisch, grill. King Of Bombay. 140 m van Station Antwerpen-Centraal. 180 m van Station Antwerpen-Centraal. De Keyserlei, 28.
italiaans restaurant pizza Pasta Antwerpen Stationsbuurt diamantwijk.
Geniet van authentieke Italiaanse gerechten, bij Isola Sarda in de diamantwijk in Antwerpen. Authentiek Italiaans restaurant Isola Sarda in de diamantwijk in Antwerpen, werd in 1986 opgericht door Micky en zijn echtgenoot Danielle. Inmiddels groeide de zaak uit tot een begrip voor kenners van de Italiaanse keuken in Antwerpen.
De 10 beste restaurants in de buurt van station Antwerpen-Centraal.
Inloggen Lid worden. Beste eetgelegenheden in de buurt van station Antwerpen-Centraal. Restaurants in Antwerpen. Restaurants in de buurt van station Antwerpen-Centraal. Restaurants in de buurt van station Antwerpen-Centraal. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 1.077 van 1.288 restaurants in Antwerpen.
Welkom! Brasserie Royal.
De 10 beste restaurants in de buurt van Centraal Station.
Lees beoordelingen van Centraal Station. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 1.026 van 1.288 restaurants in Antwerpen. Koningin Astridplein 27 Centraal Station Winkelgalerij. 0 km van Centraal Station. Biologische broodjeszaak aan s 10/04/2017. 423 van 1.288 restaurants in Antwerpen.

Contacteer ons