Meer resultaten voor restaurant station antwerpen

 
restaurant station antwerpen
 
La Fontanella da Enzo Startpagina Antwerpen Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Het Statiekwartier moet het nieuwe Little Italy van Antwerpen worden. Dat is althans de droom van burgemeester Bart De Wever. De buurt rond het station Antwerpen-Centraal heeft een nieuwe impuls nodig en daarom grijpt de stad in met acties. La Fontanella da Enzo. 2 april 2017 Brecht. Wegens de talrijke reservaties vragen wij u om bij enige vertraging het restaurant te verwittigen op het nummer 03 231 53 03, anders zijn wij genoodzaakt om na 30min uw tafel door te geven.
Zwevend restaurant in Centraal Station geopend Antwerpen 2018 Gazet van Antwerpen.
Aan de achterkant van het Centraal Station is het zwevende restaurant Matiate opengegaan. Behalve de glazen constructie valt ook de uitgebreide internationale menukaart op. De vestiging van Matiate in het Centraal Station, vlakbij het Kievitplein, is de tweede in Antwerpen.
italiaans restaurant pizza Pasta Antwerpen Stationsbuurt diamantwijk.
Geniet van authentieke Italiaanse gerechten, bij Isola Sarda in de diamantwijk in Antwerpen. Authentiek Italiaans restaurant Isola Sarda in de diamantwijk in Antwerpen, werd in 1986 opgericht door Micky en zijn echtgenoot Danielle. Inmiddels groeide de zaak uit tot een begrip voor kenners van de Italiaanse keuken in Antwerpen.
The Bistro Antwerpen Restaurant brasserie.
De aantrekkelijke kaart omvat zomaar eventjes 150 gerechten gaande van mooi gepresenteerde snacks tot feestelijke kreeftbereidingen. De infrastructuur van het restaurant is geschikt voor de ontvangst van groepen en/of reisgezelschappen tot ongeveer 80 personen. Download via bovenstaande link onze kaart.
Lux Restaurant Antwerpen.
De reservatiegegevens worden ook opgenomen in een mailingbestand dat Restaurant Lux gebruikt om haar klanten te informeren. U kan zich daarop eenvoudig uitschrijven wanneer u maar wil door contact op te nemen met info@luxantwerp.com of telkens wanneer u een nieuwsbrief krijgt.
Station Antwerpen-Centraal Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Restaurants in Antwerpen. 37 restaurants nabij Station Antwerpen-Centraal. alfabetisch afstand relevantie. Boston Steak House. De Keyserlei, 55. 60 m van Station Antwerpen-Centraal. restaurant, Belgisch, grill. King Of Bombay. 140 m van Station Antwerpen-Centraal. 180 m van Station Antwerpen-Centraal. De Keyserlei, 28.
Restaurant Antwerpen De Peerdestal Brasserie in Parijse sfeer.
Reserveer Nu 32 3 231 95 03. In de Wijngaardstraat, op wandelafstand van de Grote Markt, vlakbij het mooiste pleintje van Antwerpen, het Hendrik Conciencepleintje, nam Mike Vlasman 20 jaar geleden restaurant De Peerdestal over. Door Mikes passie voor qualityfood, gevoel voor sfeer en spontane gastvrijheid werd de Peerdestal al snel een vaste culinaire waarde in Antwerpen.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Bij restaurant MÓN hoort een historisch pand vol met details en verhalen van toen. Voor MÓN Antwerpen is dat een prachtige gerestaureerd hoekpand uit de 17de eeuw en voor MÓN Wilrijk een gerenoveerd kasteel met koetshuizen uit de 19de eeuw.
Restaurants in Antwerp Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp.
Our Square Restaurant is the perfect place for a light lunch or a tasty dinner. We work with seasonal products and you can choose from one of the many creative dishes of our chef, so enjoy! 0900: Midnight Mon Fri. 1000: Midnight Sat Sun, public holidays. Tel: 32 3 203 12 27. Blu Business Lunch. Blu Business Lunch. In only 45 minutes you can enjoy a savory business lunch. Taste a variety of our dishes, made from local, fresh ingredients and enjoy the view on the historical central station.
ACTIE MENU MON" AMOUR" DIAMOND MENU BOEK ANTWERP" MON AMOUR" De website van steven-truyman!
Een authentieke gastropub gelegen aan de meest bezochte boulevard van Antwerpen, de Keyserlei. Eveneens de toegangspoort van de stad en gelegen in de nabijheid van het tot mooiste treinstation van de wereld uitgeroepen Centraal Station. In het hart van het diamantkwartier en op wandelafstand van de belangrijkste toeristische attracties zoals de ZOO, het Diamant Museum en de bruisende winkelstraat om en rond de Meir.

Contacteer ons