Op zoek naar restaurant meir antwerpen?

 
restaurant meir antwerpen
 
Leukste en hipste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen.
Een kleine 10 minuutjes lopen vanaf het centrum. Deze knusse ontbijt en lunchhotspot zit in Antwerpen Noord aan de Lange Dijkstraat 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. Elke dag open vanaf 0900: uur alleen zaterdag gesloten. De perfecte ontbijt, lunch en brunch hotspot als je het mij vraagt! Een menu vol broodjes, eieren, cake koek, vers fruit en ander lekkers. De beste appeltaart en carrotcake ever, en ze hebben Acai Bowls! Klik hier voor de hele review of check hun Facebookpagina. Aan het einde van de Meir zit CafeMatic. Een gezellig ontbijt en lunch tentje met een heerlijk terras. Kleine tafeltjes, overal kranten en magazines en heerlijke koffie. Locals die je hier veel met opengeklapte laptops werken of uitgebreid koffie drinken met een groepje vrienden. Adres: Vleminckveld 4. Kloonies is een gezellig ontbijt brunch restaurant.
Monico Meir Food drinks in the heart of Antwerp.
Meir Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
120 m van Meir Antwerpen. 120 m van Meir Antwerpen. De Arme Duivel. 200 m van Meir Antwerpen. brasserie, restaurant, Belgisch. 220 m van Meir Antwerpen. restaurant, Belgisch, Frans. 230 m van Meir Antwerpen. restaurant, Belgisch, Frans. 230 m van Meir Antwerpen.
Restaurant Antwerpen De Peerdestal Brasserie in Parijse sfeer.
Reserveer Nu 32 3 231 95 03. In de Wijngaardstraat, op wandelafstand van de Grote Markt, vlakbij het mooiste pleintje van Antwerpen, het Hendrik Conciencepleintje, nam Mike Vlasman 20 jaar geleden restaurant De Peerdestal over. Door Mikes passie voor qualityfood, gevoel voor sfeer en spontane gastvrijheid werd de Peerdestal al snel een vaste culinaire waarde in Antwerpen.
BISTRO JACOB.
Restaurant Jacob bestaat al sinds 2009, maar is nog een underdog in het hippe restaurantgebeuren. De zaak heeft een mooi, strak interieur met geïnspireerde barokelementen en is gesitueerd in hartje Antwerpen op de Sint-Jacobsmarkt vlakbij de grote winkelstraat Meir. U kunt er terecht voor een snelle of uitgebreide lunch en savonds voor een leuk diner.
The Bistro Antwerpen Restaurant brasserie.
De infrastructuur van het restaurant is geschikt voor de ontvangst van groepen en/of reisgezelschappen tot ongeveer 80 personen. Download via bovenstaande link onze kaart. Download via bovenstaande link onze suggesties. The Bistro is een sfeervol Brasserie-restaurant met een tijdloos decor, uniek gesitueerd in het hartje van de stad, op de verkeersvrije verbinding tussen de drukke Meir en de trendy Schuttershofstraat.
Gran Duca Il ristorante.
Het is een moderne Italiaanse keuken met onder andere verschillende risotto's' à la minute en verse kreeft, truffels en de klassieke ossobucco. VOOR EEN GESLAAGD DINER. Tel: 03 202 68 87 De Keyserlei 28 2018 Antwerpen. Il Ristorante De Keyserlei 28 2018 Antwerpen.
Da Giovanni Ristorante Hét Italiaanse restaurant van Antwerpen!
Antwerpen t Eilandje. Zin in pasta of pizza in Antwerpen? Eén adres: Da Giovanni. Gek op de Italiaanse keuken, met haar typische pasta en pizza? In Antwerpen lonkt dan Da Giovanni: enthousiaste obers, een zuiderse setting en authentieke Italiaanse gerechten.
BEL-AIR Restaurant.:
Rubensinn.
Rubens Inn, op nummer 17 aan de Wapper met zijn toplocatie aan de mondaine winkelbuurt en vlak naast het Rubenshuis, biedt een variatie aan lichte salades, heerlijke pastas en verfijnde desserten. De uitgebreide suggestiekaart alsook de seizoengebonden menus worden dikwijls aangepast, zodat een uitgebreide lunch of diner aangeboden kan worden.

Contacteer ons