Meer resultaten voor restaurant lux antwerpen

 
restaurant lux antwerpen
 
Stad krijgt opnieuw vijfsterrenhotel Antwerpen Regio HLN.
Foto KDS Tom Drubbel van restaurant Lux bij het pand dat zal worden afgebroken om plaats te maken voor een vijfsterrenhotel. Het" hotel komt letterlijk óver restaurants Lux en Mòn te liggen." ANTWERPEN Antwerpen krijgt opnieuw een vijfsterrenhotel, op het Eilandje.
Verloederd pand Eilandje wordt restaurant Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Antwerpen Op de hoek van de Adriaan Brouwerstraat en de Korte Zeevaartstraat komt een nieuw restaurant. Daarmee komt een einde aan de jarenlange verloedering van het historische pand. Het Eilandje is vanaf dit najaar een restaurant rijker. High Stars Company, de eigenaar van restaurant Lux in de Adriaan Brouwerstraat, kreeg van het stadsbestuur een vergunning om het hoekpand Adriaan Brouwerstraat 17, Korte Zeevaartstraat 2 en Sint-Aldegoniskaai 30 te verbouwen tot een restaurant.
Reserveer je tafel Lux Restaurant Antwerpen.
De reservatiegegevens worden ook opgenomen in een mailingbestand dat Restaurant Lux gebruikt om haar klanten te informeren. U kan zich daarop eenvoudig uitschrijven wanneer u maar wil door contact op te nemen met info@luxantwerp.com of telkens wanneer u een nieuwsbrief krijgt.
Restaurant Lux.
Peter Van Hulle is een horeca-ondernemer die het al heel vroeg aandurfde om op t Eilandje te investeren: ruim tien jaar geleden verbouwde hij er een prachtig 18de-eeuws pand tot een eigentijds, kosmopolitisch restaurant. Als kok trok hij Bert Zaman aan, een man die niet hoog van de toren blaast maar zijn vak wel uitstekend beheerst. Zijn gerechten bereiken een gastronomisch niveau, zonder overdreven complex of pretentieus te zijn. Het professionalisme in de keuken weerspiegelt zich in de zaal, waar men de kunst van het onthaal en de bediening beheerst. Geen zin om te eten? De artistiek ingerichte bar Festiv die naast Lux gelegen is en een eigen ingang heeft is vanaf 11 uur s ochtends open voor iedereen die alleen iets wil drinken. Bezoekers van Lux kunnen er uiteraard ook terecht voor het aperitief of digestief. Op vrijdag en zaterdagavond komt er geregeld een deejay draaien. Peter Van Hulle is ook de eigenaar van Món, dat enkele huizen verder ligt en bekend staat om zijn gegrild vlees uit de houtskooloven Josper. Gegevens Lux Adriaan Brouwersstraat 13 2000 Antwerpen tel.
restaurant antwerpen hotel antwerpen lux restaurant antwerpen.
Foto KDS Tom Drubbel van restaurant Lux bij het pand dat zal worden afgebroken om plaats te maken voor een vijfsterrenhotel. Het" hotel komt letterlijk óver restaurants Lux en Mòn te liggen" Antwerpen Antwerpen krijgt opnieuw een vijfsterrenhotel, op het Eilandje.
Lux, Antwerpen PocketResto.
op 10 m van Lux. Restaurant Festiv, Antwerpen. op 40 m van Lux. Restaurant Cucina 48, Antwerpen. op 40 m van Lux. Restaurant Ellis Gourmet Burger, Antwerpen. op 60 m van Lux. Restaurant Roast, Antwerpen. op 60 m van Lux.
antwerpen restaurant nieuwe restaurants antwerpen lux restaurant antwerpen.
Foto KDS Tom Drubbel van restaurant Lux bij het pand dat zal worden afgebroken om plaats te maken voor een vijfsterrenhotel. Het" hotel komt letterlijk óver restaurants Lux en Mòn te liggen" Antwerpen Antwerpen krijgt opnieuw een vijfsterrenhotel, op het Eilandje.
Lekker eten bij Salons van Edel: al het lekkere uit de keuken, perfect geserveerd.
Daartoe behoren restaurant MÒN en Lux op t Eilandje, en Park Steytelinck in Wilrijk. Al het vlees dat deze restaurants en feestzalen serveren komt van Atelier Slagerij Millevaches in Antwerpen en Schilde opening zomer 2017. Slagerij Atelier Millevaches staat voor vlees van topkwaliteit en vooral van eigen wei.
Openingsuren Restaurant Bar Lux in Antwerpen.
Restaurant Bar Lux Nu open. Restaurant Bar Lux is vandaag open tot 2200. maandag 4 februari. dinsdag 29 januari. woensdag 30 januari. donderdag 31 januari. vrijdag 1 februari. zaterdag 2 februari. zondag 3 februari. Info laatst gecontroleerd op 7 november 2016. Info niet correct? Laat het ons weten! Adriaan Brouwerstraat 3, 2000 Antwerpen.
Restaurant Antwerpen Gimotec.

Contacteer ons