Op zoek naar mas antwerpen restaurant?

 
mas antwerpen restaurant
 
Restaurant Zagreb.
Uiteraard in een modern jasje. Mediterrane gerechten met passie bereid, daar staan we voor bij Restaurant Zagreb. Wij hebben onze favoriete gerechten op de kaart gezet en delen deze graag met jullie. Er is keuze uit dagverse vis, vlees en overheerlijke groenten.
Eilandje Antwerpen Be-Gusto.
Het verhaal van Viki Geunes, t Zilte en het MAS moeten we ondertussen niet meer doen want in iets meer dan. Category BE-Antwerpen, Be-Out: België, Gastronomie, Restaurants Tags t Zilte, Antwerpen proeft, Eilandje Antwerpen, MAS, restaurant Antwerp, Restaurant Antwerpen, Viki Geunes.
Eten en drinken rond het MAS Gazet van Antwerpen.
CittA gaat elke week op zoek naar zeven topadresjes in Antwerpen. Deze week: zeven Maskes om te onthouden, eet en drinkadresjes rond het Museum aan de Stroom. t Keravikske, Sint-Aldegondiskaai 60. Voor een goede pint, een fijn aperitief of een plezante babbel is er rond het MAS één opvallend adres: t Keravikske, waar Vik Van den Putte nu al 23 jaar de evolutie gadeslaat.
Napo's' Quality Grill.
Bacchus Antwerpen.
Of je nu een culturele dag wilt plannen door een bezoek te brengen aan Het Mas museum aan de stroom en de Red Star Line of een gezellige boottocht met de Flandria of in het park gaan liggen in park spoor noord en de machtige noordbrug te betreden.
Il Capriani Brasseries om te genieten.
Op een steenworp van het MAS ligt Il Capriani Antwerpen. De officiële opening van het restaurant in Antwerpen vond plaats op 4 december 2014. Uitsluitend Italiaanse specialiteiten die steeds bereid worden met verse ingrediënten en altijd met een uitmuntende service, daar staan we voor!
restaurant omgeving Mas en het Eilandje te Antwerpen Dossier 3220 Overnamemarkt.
Plaats een zoekertje. Met de expertise van Terug naar resultaten Restaurant omgeving Mas en het Eilandje te Antwerpen Dossier 3220. Regio: Antwerpen Sector: Horeca. Over te nemen: restaurant omgeving Mas en het Eilandje te Antwerpen. Wijk die nog helemaal in volle groei is.
Hedendaags toprestaurant op de bovenste verdieping van het MAS Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
Met hun twee Michelinsterren wisten ze Mol op de gastronomische landkaart te zetten. Nu maken ze van Antwerpen een echte wereldstad. De sfeer in hun nieuwe restaurant is kosmopolitisch. De eetzaal op de negende verdieping van het MAS is een internationaal raam van de wereld.
Restaurant Marcel.
Ken" je dat heerlijke gevoel na een geslaagde avond bij vrienden? Zo'n' perfecte avond waarop de sfeer., het gezelschap, het eten, de wijn. alles echt klopte? Als dat gevoel blijft nazinderen bij de gasten van Marcel., hebben wij ons werk goed gedaan."
MAS Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
140 m van MAS Antwerpen. 160 m van MAS Antwerpen. 160 m van MAS Antwerpen. 160 m van MAS Antwerpen. 180 m van MAS Antwerpen. 190 m van MAS Antwerpen. vorige 1 2 3 volgende. bistro brasserie eetcafé koffiebar pizzeria restaurant.

Contacteer ons