Meer resultaten voor mas antwerpen restaurant

 
mas antwerpen restaurant
 
Café STORM Antwerpen MAS Véél meer dan een museumcafé!
MAS / Museum aan de Stroom. In het MAS / Museum aan de Stroom maak je kennis met Antwerpen in de wereld en met de wereld in Antwerpen. Niet enkel inhoudelijk je kan ook genieten van het adembenemende uitzicht op de stad.
MAS Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
140 m van MAS Antwerpen. 160 m van MAS Antwerpen. 160 m van MAS Antwerpen. 160 m van MAS Antwerpen. 180 m van MAS Antwerpen. 190 m van MAS Antwerpen. vorige 1 2 3 volgende. bistro brasserie eetcafé koffiebar pizzeria restaurant.
Hedendaags toprestaurant op de bovenste verdieping van het MAS Restaurant Culinair Knack Weekend.be.
Met hun twee Michelinsterren wisten ze Mol op de gastronomische landkaart te zetten. Nu maken ze van Antwerpen een echte wereldstad. De sfeer in hun nieuwe restaurant is kosmopolitisch. De eetzaal op de negende verdieping van het MAS is een internationaal raam van de wereld.
Restaurant t Zilte Antwerpen.
Onze prijzen zijn inclusief dienst en B.T.W. Elke wijziging binnen het gekozen menu, kan een prijsstijging met zich meebrengen. RESERVEER HIER JE TAFEL ONLINE VIA TABLEFEVER EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE. Restaurant t Zilte. Hanzestedenplaats 5 2000 Antwerpen.
Roest restaurant, eigenzinnig en origineel in Antwerpen.
Di Wo Do 12.00 14.15. Di Wo Do 18.00 22.00. Vr 12.00 14.15 18.00 22.30. Za 12.00 22.30. Zo 09.30 21.00. Als maa feestdag 17.00 22.00. Op t Eilandje @ MAS. Sint-Aldegondiskaai 64, 2000 Antwerpen. 32 3 298 73 59.
Restaurants in de buurt van Museum aan de Stroom MAS Yelp.
Als je een laptop of tablet gebruikt, kan het helpen om die te verplaatsen en het opnieuw te proberen of zoek in plaats daarvan naar een stad, plaats of adres. Airconditioning en verwarming. Schrijf een review. Beste Restaurants in de buurt van Hanzestedenplaats, 1, 2000 Antwerpen.
Lux Restaurant Antwerpen.
Gastronomisch genieten met zicht op het MAS. Bij Lux kom je voor een hele avond. Geniet van een diner tot 6 gangen en drink de betere wijnen per glas, maar neem je aperitief en digestief in onze bar Festiv. Zo ervaar je twee totaal verschillende sferen zonder het pand te moeten verlaten en ben je even helemaal van de wereld geweest. Wij respecteren uw privacy. Om in contact te komen met Restaurant Lux, of te reserveren, geeft u uw persoonsgegevens door.
Eten en drinken MAS Museum aan de Stroom.
Voor wie wil napraten over zijn of haar bezoek aan het museum, maar ook voor collegas die willen uitblazen na een hectische werkdag of voor wie op het terras wil genieten voor of na een dagje shoppen. Restaurant t Zilte. Tweesterrenrestaurant t Zilte brengt de bezoeker letterlijk en figuurlijk naar ongekende hoogtes. De negende verdieping van het MAS biedt niet alleen een adembenemend uitzicht over de stad, deze hoogste keuken van Antwerpen is ook de thuishaven van topchef Viki Geunes Michelin / GaultMillau 18.
Eten en drinken rond het MAS Gazet van Antwerpen.
CittA gaat elke week op zoek naar zeven topadresjes in Antwerpen. Deze week: zeven Maskes om te onthouden, eet en drinkadresjes rond het Museum aan de Stroom. t Keravikske, Sint-Aldegondiskaai 60. Voor een goede pint, een fijn aperitief of een plezante babbel is er rond het MAS één opvallend adres: t Keravikske, waar Vik Van den Putte nu al 23 jaar de evolutie gadeslaat.
De 10 beste restaurants in de buurt van Museum aan de Stroom.
Een restaurant zoeken. 573 van 1.302 restaurants in Antwerpen. Hanzestedenplaats 5 MAS. 0 km van Museum aan de Stroom. Lekkere multigranen belegde br 04/07/2018. Leuk terras op gelijkvloers MA 23/04/2018. Keukens: Bar, Café, Europees, Belgisch, Soepen. 21 van 1.302 restaurants in Antwerpen.

Contacteer ons