Zoeken naar fondue restaurant antwerpen

 
fondue restaurant antwerpen
 
Traiteur Culinesse.
Bestellingen dienen ten laatste 1 week op voorhand te gebeuren. Uiteraard is het mogelijk dat we op bepaalde data niet meer beschikbaar zijn wegens drukte van het seizoen. Annulatievoorwaarden of aanpassingen van uw bestelling. Annuleren kan kostenloos tot 1 week op voorhand.
Fondu Fondu Fondue restaurants Antwerpen de Keyserlei Antwerpen 2018.
ANTWERPEN Zaterdag en Zondag Markt. Het Eilandje MAS. Mode Museum MOMU. Wijnegem Shopping Center. Rivierenhof Park Deurne. Stuur naar een vriend. Gegeten bij Fondu Fondu? Graag uw reactie! Enkel voor ingeschreven gebruikers. Nog geen lid? Klik hier om in te schrijven. 2011 AntwerpenRestaurants.be Copyright Policy. All rights reserved. Home Contact Restaurant aanmelden Disclaimer.
Klein Azië in Antwerpen: vijf favoriete restaurants in Chinatown Avocado van de Duivel.
Vlakbij de Van Wesenbekestraat vind je Ni Shifu Sichuan Cuisine Fondue. Dit restaurant is een unicum: ze zijn het enige Sichuan-restaurant in Antwerpen en omstreken. Euh, Sichu wat? Sichuan is een provincie in het westen van China en staat bekend om haar erg kruidige lees: gruwelijk pikante keuken.
Den Moor.
Bijkomend aan het restaurant bieden wij ook 2 feestzalen aan, deze kunnen gehuurd worden voor verschillende soorten evenementen en feesten, gaande van reünies tot verjaardagen en BBQs tot trouwfeesten. Wij bekijken graag met u wat de meest geschikte formule is voor uw evenement/feest.
Home Restaurant, uithaalservice, meeneemgerechten Klein Amsterdam Knokke-Zoute.
La terrasse est petite et coincée entre le Memlinc et la brasserie de la place Albert mais le service est compétent et les plats tout à fait honnêtes. Essayez le cabillaud rôti sur peau, simplement fantastique! 2017 Restaurant Klein Amsterdam Kustlaan 133 8300 Knokke T.:
Restaurant t Gents Fonduehuisje Restaurant Fondue Restaurant Gand.
Els 33 Gent 21/10/2012. Beste fondue restaurant in Gent, vlees van hoge kwaliteit, lekker smaak in de fondue. Absoluut niet vettig van smaak, weinig tot geen spetters van het fonduestel! Qualité: 8 /10. Service: 8 /10. Ambiance: 7 /10. Gezond, lekker en sfeervol." Toon 47 Lokeren 21/10/2012. Een lekkere en gezonde maaltijd in een gezellige, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Snelle en vlotte bediening. Een aangenaam huisje met een leuk terrasje aan de waterkant en een launch voor wat narelaxen met voor wie wil een sigaretje. Tip: voorzie een apart plaatsje om de jassen op te te bergen en zo de geur van de fondue olie er wat uit te houden. Qualité: 9 /10. Service: 9 /10. Ambiance: 10 /10. Gilbert 55 Gent-Oostakker 08/10/2012. Eten en service zijn zeer goed.Voor het dessert had de dienster gezegd dat een tijdje kon durenmaar, na een half uur wachten hebben we toch maar de rekening gevraagd zonder dessert.Aders zeer tevredenwe, gaan er nog zeker terug. Qualité: 8 /10. Service: 8 /10. Ambiance: 8 /10. Kort" en bondig: het was lekker en gezellig." Robert 53 Antwerpen 29/09/2012.
MAYANA de chocoladebar MAYANA.
Stap binnen in onze wereld van uitgekiende smaken en verrassende combinaties. Verlies u in ons uitgebreide assortiment chocolademelken, bereid met cacao uit de vier windstreken, verwerkt met het grootste respect voor de oorsprong en cultuur van onze producten. Cacao uit Midden-Amerika.
Score New Collection Spring/Summer 19 Dé Jeans Store voor mannen.
Local Storage seems to be disabled in your browser. Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen. Ik weet mijn wachtwoord niet meer. Ga direct door naar de inhoud. Cast iron jeans.
T'FONDUEHUISJE' LEUVEN WAAR TAFELEN GEZELLIG IS TYPISCHE FONDUE.
Een uitgebreid gamma van kaasfondues, de traditionele fondue Bourguignonne vleesfondue., de authentieke raclette, visfondue, grillen op houtskoolom daarna af te sluiten. met een overheerlijke chocoladefondue. Ons restaurant ligt vlakbij het centrum van Leuven op loopafstand van de Oude Markt en de Grote Markt.
Fondue en Grillhouse B'thoven.'

Contacteer ons