Meer resultaten voor dim sum restaurant antwerpen

 
dim sum restaurant antwerpen
 
Fong Mei Chinese Restaurant.
De volgende vissen worden levend bijgehouden in het restaurant., zodat wij u steeds verse vis kunnen garanderen.: alsook krabben en kreeften. Wij verwelkomen u van harte om heerlijk uitgebreid te komen tafelen en te proeven van onze gerechten met nieuwe smaken. ze" hebben het repertoire dim-sumgerechten nog op een hoger niveau gebracht." Willem Asaert in DMuze van 7 april 2012 De Morgen. we" hebben de beste, meest authentieke Chinees gegeten sinds jaren." MysteryMan in CittA van 30 juni 2012 Gazet Van Antwerpen.
Klein Azië in Antwerpen: vijf favoriete restaurants in Chinatown Avocado van de Duivel.
Welke gerechten moet ik proberen in DK? Pekingsoep de beste van heel Antwerpen! noedelsoep met garnalenwontons dumplings. kip in zoetzure saus. rundsvlees in zwarte bonensaus. Van Wesenbekestraat 44. Ooit al gehoord van hand-pulled noodles of treknoedels? Als je je er niets bij kan voorstellen, zoek op YouTube dan eens naar noodle making. Verse noedels worden met schwung getrokken en in lange slierten gedraaid, om meteen daarna in een pot kruidige bouillon te belanden. Verser kan niet! In de open keuken van restaurant Bai Wei bereidt de kok zijn treknoedels voor je ogen. Dat spektakel op zich is al een bezoekje waard. Maar dat is niet alles: de noedelsoepen zijn hier ook echt overheerlijk. De vleesbouillons worden getrokken van rundsbeenderen die vier uur lang hebben staan pruttelen. Nadien worden meer dan 12 verschillende soorten kruiden toegevoegd. Ook de typische Chinese fondue, waarbij je zelf stukjes vlees in twee verschillende bouillons mag koken, staat hier op de kaart en bekoort met zijn pikante hartigheid. Welke gerechten moet ik proberen in Bai Wei? steamed pork buns soort van dim sum: smeuïge gestoomde broodjes met een rijke varkensvleesvulling.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Dim sum bestellen.
Dim sums eten is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Dim sum restaurants Antwerpen. Asian House: Doordeweeks kun je hier zowel in de middag als in de avond bestellen. Heerlijk als lunch, of na een lange werkdag. In het weekend kun je hier uitsluitend s avonds bestellen. Er zijn verschillende menu's' waarbij je heerlijke dim sums kunt eten. China Meal: Op elke dag behalve dinsdag kun je hier tussen 1630: en 2230: dim sums en andere lekkere gerechten bestellen. Op vrijdag is het zelfs mogelijk in de middag eten te laten bezorgen. Gebakken dim sum wordt als voorgerecht aangeboden, of in een menu. Oud China: Geniet de hele week behalve op maandag van de gerechten van Oud China. Een gestoomd dim sum assortiment behoort tot een van de populairste gerechten van het restaurant! Dim sum restaurants Leuven.
De beste Dim sum van Antwerpen op TripAdvisor: vind de beste Dim sum van Antwerpen, België.
Inloggen Lid worden. De beste Dim sum van Antwerpen. Restaurants in Antwerpen. Antwerpen Dim sum. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. De beste Dim sum van Antwerpen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
restaurantthebest.be.
Hier eet je de lekkerste dimsum Gazet van Antwerpen.
Bij Umami is er zelfs een dimsum-club, een lovenswaardig initiatief dat zich afspeelt op donderdagavond. Umami is een onderschat restaurant met een chef die bereid is om tot het uiterste te gaan. Luikstraat 6, 2000 Antwerpen, 03-237.39.78, www.umami-antwerp.be. Tai Ton betekent altijd welkom.

Contacteer ons