Resultaten voor dim sum restaurant antwerpen

 
dim sum restaurant antwerpen
 
Fong Mei Chinese Restaurant.
De volgende vissen worden levend bijgehouden in het restaurant., zodat wij u steeds verse vis kunnen garanderen.: alsook krabben en kreeften. Wij verwelkomen u van harte om heerlijk uitgebreid te komen tafelen en te proeven van onze gerechten met nieuwe smaken. ze" hebben het repertoire dim-sumgerechten nog op een hoger niveau gebracht." Willem Asaert in DMuze van 7 april 2012 De Morgen. we" hebben de beste, meest authentieke Chinees gegeten sinds jaren." MysteryMan in CittA van 30 juni 2012 Gazet Van Antwerpen.
restaurantthebest.be.
DIM.
Geen compromissen aangaande ingrediënten. DIM ERGO SUM. Tokyo is een echte Urban Jungle waar de minste missatap je kan doen belanden in een ultracoole bar of restaurant of waar je zonder enige reden ergens binnenstapt en terug in de tijd wordt geslingerd om terecht te komen in een periode waar de Shoguns nog de plak zwaaiden.
De koning van de dimsum is terug De Tijd.
Geproefd: La Ligne Rouge in Lasne. Je hebt menukaarten die anoniem zijn, vol generieke gerechten zoals garnaalkroketten, steak tartaar en dame blanche. Geproefd: L'Ecailler' du Palais Royal in Brussel. Een restaurant met een dresscode, waar kom je dat nog tegen?
De beste Dim sum van Antwerpen op TripAdvisor: vind de beste Dim sum van Antwerpen, België.
De beste Dim sum van Antwerpen. Restaurants in Antwerpen. Antwerpen Dim sum. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. De beste Dim sum van Antwerpen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Klein Azië in Antwerpen: vijf favoriete restaurants in Chinatown Avocado van de Duivel.
Pekingsoep de beste van heel Antwerpen! noedelsoep met garnalenwontons dumplings. kip in zoetzure saus. rundsvlees in zwarte bonensaus. Van Wesenbekestraat 44. Ooit al gehoord van hand-pulled noodles of treknoedels? Als je je er niets bij kan voorstellen, zoek op YouTube dan eens naar noodle making. Verse noedels worden met schwung getrokken en in lange slierten gedraaid, om meteen daarna in een pot kruidige bouillon te belanden. Verser kan niet! In de open keuken van restaurant Bai Wei bereidt de kok zijn treknoedels voor je ogen. Dat spektakel op zich is al een bezoekje waard. Maar dat is niet alles: de noedelsoepen zijn hier ook echt overheerlijk. De vleesbouillons worden getrokken van rundsbeenderen die vier uur lang hebben staan pruttelen. Nadien worden meer dan 12 verschillende soorten kruiden toegevoegd. Ook de typische Chinese fondue, waarbij je zelf stukjes vlees in twee verschillende bouillons mag koken, staat hier op de kaart en bekoort met zijn pikante hartigheid. Welke gerechten moet ik proberen in Bai Wei? steamed pork buns soort van dim sum: smeuïge gestoomde broodjes met een rijke varkensvleesvulling.
Hier eet je de lekkerste dimsum Gazet van Antwerpen.
Bij Umami is er zelfs een dimsum-club, een lovenswaardig initiatief dat zich afspeelt op donderdagavond. Umami is een onderschat restaurant met een chef die bereid is om tot het uiterste te gaan. Luikstraat 6, 2000 Antwerpen, 03-237.39.78, www.umami-antwerp.be. Tai Ton betekent altijd welkom.

Contacteer ons