Resultaten voor chique restaurant antwerpen

 
chique restaurant antwerpen
 
RESTAURANT THE GLORIOUS ANTWERPEN.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
For its 25th anniversary, the current owners of RAS an acronym for Restaurant on the Stream tasked local Antwerp agency Co.studio to refresh the interiors and maximise the connection to the waterfront. Wallpaper bekijk artikel Correcte bediening en een klassieke én eigentijdse keuken!
Savage NewPlacesToBe.
Vergeet de klassieke kreeft die je in de meest chique restaurants geserveerd krijgt, hier proef je op ongedwongen wijze van lobster rolls kreeft tussen een broodje, frisse salades met kreeft en zelfs een brunchmenu met lobster benedict kreeft met gepocheerd ei en asperges. Natuurlijk staat de meer traditionele, gestoomde kreeft ook op het menu, met een augurk en maïskolf erbij. Daarnaast wordt de menukaart aangevuld met sappige gourmet burgers en hotdogs. En wat dacht je van een Bloody Savage? Een Bloody Mary met een garnering van rivierkreeft. Designstudio Pinkeye nam het interieur van het grote en lichtrijke hoekpand onder handen. Warm hout met koperen toetsen staan centraal, aangevuld met knipogen naar het zeemansleven zo hangen er authentieke kreeftenbakken aan het plafond. Een van de blikvangers is de op maat gemaakte gootsteen, in het midden van het restaurant, waar de handen kunnen gewassen worden.
Lux in Antwerpen: Van brasserie naar gastronomisch restaurant Restaurant Culinair Knack Weekend.
In het vernieuwde Antwerpse restaurant Lux kan men opnieuw aanschuiven voor modieuze gerechten. Nieuw is de kunstzinnig ingerichte bar Festiv, voor een drankje met hapjes en beats. Lux de Lux Daniel Geeraerts. Lux opende twaalf jaar geleden als chique brasserie. Voor het megaproject werd een monumentaal, achttiende-eeuws pand in Antwerpen radicaal verbouwd tot kosmopolitisch bar-restaurant.
BRASSERIE BIZIE LIZIE Restaurant.
Met onze snelle bediening, gezellig terras en aangepaste lunchmenu is Bizie Lizie de ideale plaats om snel even te ontsnappen uit uw kantoor. Indien u net wat meer wenst voor uw zakelijke contacten of collegas beschikken wij ook over een grote vergaderzaal.
Restaurant Het Pomphuis In Antwerpen gelegen restaurant.
Sir Anthony Van Dijck.
s Middags vanaf 12.00h en s avonds vanaf 18.30h. Zondag en maandag is het restaurant gesloten. Oude Koornmarkt 16. Reserveer nu 24/24u online. of telefonisch reserveren op. 32 0 3 231 61 70. Sir Anthony Van Dijck. Oude Koornmarkt 16., Antwerpen, Vlaanderen, 2000.
Lux Restaurant Antwerpen.
De reservatiegegevens worden ook opgenomen in een mailingbestand dat Restaurant Lux gebruikt om haar klanten te informeren. U kan zich daarop eenvoudig uitschrijven wanneer u maar wil door contact op te nemen met info@luxantwerp.com of telkens wanneer u een nieuwsbrief krijgt.
Restaurant Het Gerecht te Antwerpen.
Nadien rest u enkel nog het culinair genieten van deze seizoensgebonden gastronomie in een aangenaam kader, geaccentueerd door unieke beelden van zijn andere passie fotografie. Home Menu Situering Openingsuren Reserveren Cadeaubon. Restaurant Het Gerecht Wim Mertens Peggy Wouters Amerikalei 20 2000 Antwerpen T.
Gran Duca Il ristorante.
Het is een moderne Italiaanse keuken met onder andere verschillende risotto's' à la minute en verse kreeft, truffels en de klassieke ossobucco. VOOR EEN GESLAAGD DINER. Tel: 03 202 68 87 De Keyserlei 28 2018 Antwerpen. Il Ristorante De Keyserlei 28 2018 Antwerpen.

Contacteer ons